Dagverse producten en entertainment tijdens uw milieuvriendelijke rondvaart in de Kagerplassen

Wanneer u een buffet of andere vorm van eten bestelt bij Partyboot / Groene Hart Cruises bent u ervan verzekerd dat er alleen dagverse producten worden gebruikt tijdens de bereiding. Hierdoor hoeft de boot tijdens uw boottocht door het Groene Hart niet aan te meren voor een bepaald product. Partyboot / Groene Hart Cruises kan deze heerlijke gerechten allemaal zelf produceren in de eigen keuken op de boot. Dit zorgt ervoor dat u ongedwongen kan genieten van een rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen. De koelruimtes op deze boot zijn zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken, hierdoor bent u verzekerd van de verse producten én van hoogstaande kwaliteit.

Natuur en cultuur tijdens een rondvaart in de Kagerplassen

Als u een rondvaart maakt door de prachtige Kagerplassen of rondom Leiden, wilt u natuurlijk wel dat dit op een milieuvriendelijke wijze wordt gedaan. Dit betekent dat de boot dus geen schadelijke stoffen uitstoot. In dat geval is Partyboot / Groene Hart Cruises uw “groene” en betrouwbare partner. Zij maken gebruiken van schone CCR 2 motoren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar daarnaast is uw rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen geruisloos. Hierdoor kunt u nog extra genieten van de schoonheid die de omliggende natuur herbergt. Geniet van de prachtige natuur en de diversiteit van flora en fauna die dit gebied herbergt.

Entertainment tijdens een rondvaart in Leiden

Wanneer u een feestje of andere evenement op een bijzonder locatie geeft, zoals een boot. Is het een groot pluspunt dat u uw gasten kan vermaken met entertainment. Partyboot / Groene Hart Cruises is voor u dan de uitkomst. Tijdens een rondvaart in Leiden of de Kagerplassen kunt u bij deze specialist kiezen voor verschillende soorten entertainment. Aan boord is praktisch alles mogelijk: u kunt het zo gek niet bedenken. Dit komt doordat Partyboot / Groene Hart Cruises een samenwerking heeft met een evenementenbureau. Hierdoor kunt u personen inhuren, variërend van een goochelaar, tot aan een heel orkest. Uw rondvaart in de Kagerplassen of rondom Leiden zal onvergetelijk worden!

Dit vind je misschien ook leuk...