Het grootste bestand aan werkzoekende voor al uw Wajong banen

Als baas weet u dat u wel jongeren met een handicap in wil zetten binnen uw bedrijf. U weet dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het grootste werkzoekendenbestand bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

Zo vult u de posities voor Wajong banen bij uw bedrijf zo snel mogelijk in

Elke keer gaat het hetzelfde. U zet een vacature online en van veel kandidaten rolt er een perfecte medewerker uit. Hoe heeft deze analogie betrekking op uw wens om Wajong banen in te vullen bij uw bedrijf? Nou, u heeft om mee te beginnen een groot werkzoekendenbestand nodig om uit te kiezen. Het liefst een database met daarin de doelgroep van de participatiewet. Die database vindt u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Sterker nog, u vindt hier het grootste werkzoekendenbestand van heel Nederland. Maak hier gebruik van en profiteer van andere voordelen zoals het afhandelen van administratieve zaken.

Hoe u als ondernemer uw voordeel doet met de doelgroep van de participatiewet

De doelgroep van de participatie wet is verdeeld in drie delen. Het kan zijn dat het jongen met een handicap zijn die op zoek gaan naar een baan vanuit de Wajong. Het kunnen ook mensen zijn die nu in de bijstand zitten en die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De laatste groep bestaat uit mensen die in aanmerking komen voor sociale werkvoorziening. Ondanks de afstand tot de arbeidsmarkt willen deze mensen graag werken en dat schept trouw richting uw organisatie. En door WerkgeversServicpunt West-Brabant in te schakelen heeft u snel uw posities gevuld en maakt u gebruik van de financiële voordelen die deze banen u opleveren.

Dit vind je misschien ook leuk...