Blogger
Image default
Bedrijven

Dutch Art Store

Dutch Art Store

Omdat de markt voor het online shoppen steeds meer  toeneemt, heeft Dutch Art Store besloten om naast de winkel ook een webshop op te richten. De webshop is onderdeel van J&L Lijstenmakerij van Jan-Pieter Cop. Dit bedrijf is sinds 1994 een vertrouwd adres voor inlijstwerken gevestigd in Amersfoort.

Assortiment

Bij Dutch Art Store kunt een schilderij kopen van de beste schilders van Nederlandse bodem. Zowel in de categorie oude Hollandse meesters als moderne hedendaagse schilders. Hun kunstwerken zijn bedrukt op canvas, art cards, kalenders, boeken en giclees te koop.  Een giclee is een techniek die is ontwikkeld in de Verenigde Staten. Bij deze  techniek word een hoogwaardige digitale foto gemaakt van een schilderij. Hierna wordt door middel van hoogwaardige inkten in verschillende lagen de reproductie op speciaal kunstdruk canvas of papier gedrukt. Door deze techniek heeft een giclee een gemiddelde levensverwachting tussen75 en 80  jaar. Elke giclee is voorzien van een certificaat van echtheid. De kunstenaars waarvan de schilderijen bij  Dutch Art Store worden verkocht geven aan dat door de giclee techniek, het oorspronkelijke gevoel dat ze er in hebben gelegd, behouden blijft.

Het is uiteraard mogelijk om uw aangekochte canvas schilderij bij Dutch Art Store te omlijsten. Ze bieden een ruime keuze aan soorten omlijstingen. Zo hebben ze voor elke smaak  wat wils.

Wilt u een schilderij kopen maar het ook in levende lijve bekijken, dan bent u uiteraard van harte welkom in de showroom in Amersfoort. Bel even vooraf om te informeren naar het schilderij wat u op het oog heeft.

Bezorging en levertijd

De artikelen van Dutch Art Store worden door heel Nederland bezorgt. Zodra uw bestelling de status van ‘verzonden’ heeft, ligt de levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen. U kunt uw aankoop bij eenvoudig en snel met iDEAL betalen.

Een schilderij kopen is een goede manier om eenvoudig en goedkoop aan een ruimte sfeer te geven. Niet alleen met de afbeelding zelf, maar ook met de grootte kunt een bepaalde dimensie geven aan een ruimte. Met de canvas schilderijen van Dutch Art Store is er voor elke en smaak en stijl een prachtig kunstwerk om dit te bewerkstelligen.

http://dutchartstore.nl