Blogger
Image default
Bedrijven

Pleisterwerken Hanssen

Pleisterwerken Limburg

Wilt u graag een Limburgs pleisterwerkbedrijf om uw pleisterwerken uit te voeren? Stukadoorsbedrijf Hanssen-pleisterwerken.be is vooral actief in de provincie Limburg. Onze pleisterwerken zijn van uitzonderlijke kwaliteit, wat door onze 18 medewerkers wordt bewerkstelligd.

In totaal is er dan ook meer dan 35 jaar ervaring met alle soorten pleisterwerk, en dit zowel voor binen als buitenbepleistering. We besteden dan ook veel aandacht aan de nauwkeurigheid van het geleverde werk.

Stukadoor

Op zoek naar deskundige stukadoors voor stukadoorswerken te Vlaanderen? Stukadoor Hanssen Pleisterwerken besteedt veel aandacht aan de afwerking van het geleverde werk. U kan de stukadoors van Hanssen inschakelen voor pleisterprojecten in alle provincies van Vlaanderen: Limburg, Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Neem dus vandaag nog contact op voor een stukadoor die voldoet alle eisen inzake kwaliteit en afwerking. Contacteer ons via info@hanssen-pleisterwerken.be voor een gratis en vrijblijvende offerte.

 

http://www.hanssen-pleisterwerken.be/