Blogger
Image default
Bedrijven

Verbeter de teamcommunicatie

Een team bestaat uit verschillende medewerkers die elk hun eigen talenten en kwaliteiten hebben. Dit is ook de kracht van een team: meerdere mensen weten en kunnen samen meer. Wanneer deze krachten worden gebundeld kan de prestatie van het team tot grote hoogte stijgen. 

Gebreken in de communicatie en samenwerking zorgen er echter voor dat een team niet optimaal kan presteren. Dit kan ook invloed hebben op het onderlinge vertrouwen en respect in de groep. 

Om de team performance te verbeteren is het raadzaam om een profesionele buitenstaander eens te laten kijken naar de groepsdynamiek. De communicatietraining is zo samengesteld dat het onderliggende dynamieken binnen de groep blootlegt en knelpunten oplost. Alle medewerkers krijgen inzicht in de eigen gedragsvoorkeuren en die van de collga’s. De open en betrouwbare sfeer tijdens de communicatietraining biedt de deelnemers de ruimte om met elkaar te bouwen aan het team. 

De communicatietraining is een leuke, verrassende en bovenal leerzame teambuilding training. De oefeningen worden aangepast aan de wensen van het team. Op deze manier sluit het ook goed aan bij uw team.

Heeft u interesse in de communicatietraining? Bekijk dan onze website voor deze en de andere trainingen die wij aanbieden. 

 

http://www.trainjeteam.nl/communicatietraining/