Blogger
Image default
Dienstverlening

Een incasso als particulier inschakelen

Incassobureau voor particulieren

Wel eens via internet besteld maar helemaal niks gekregen? Dat kan u dus door een incassobureau voor particulieren doen laten incasseren. Het gebeurt vaak dat mensen via online een bestelling doen. Wel afgerekend maar vervolgens helemaal niets ontvangen? Het gebeurt vaker Indien men bij de webshop eigenaar aan de bel trekt hoort men vervolgens nooit meer iets. Dat is natuurlijk niet de juiste manier. Indien er vervolgens ook niets terugbetaald wordt, blijft de webwinkel eigenaar ingebreke. Op dat moment kun je een particuliere incasso laten starten.

De minnelijke fase

Uw vordering gaan we eerst middels een minnelijk traject proberen te vorderen. Uw debiteur wordt dan aangeschreven. Over de hoofdsom worden buiten gerechtelijke incassokosten berekend. Als uw debiteur zich verstopt en niet belt, sturen we een tweede schrijven. Ook zal er via telefoon contact opgenomen worden.  Maar Vaak krijgen we de debiteur snel te pakken. Bellen ze dan niet zelf dan gaan we kijken op wat voor manier we ze kunnen bereiken. Een onderzoek naar mobiele telefoon informatie is mogelijk.

Een incasso opdracht indienen

Doorgaans is het belangrijk om snel te handelen. Dat er niet betaald wordt, kan bepaalde redenen hebben. Dat uw debiteur bankroet gaat is 1 van de opties. Bij een faillissement houdt het gewoon helemaal op. De curator (toezichthouder) heeft het dan voor het zeggen.  curator kijkt hoe het bankroet verlopen is en of er nog iets uitgedeeld kan worden. Particuliere incasso’s kunt u dus altijd het beste zo snel mogelijk indienen. Ga hiervoor naar onze website. Uw gegevens invoeren en de opdracht indienen gaat makkelijk.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html