Blogger
Image default
Gezondheid

Tips tegen onzekerheid

Iemand kan het prettig vinden om zich onzeker te voelen over wat dan ook. Iedereen moet het dan ook gegund zijn om zichzelf zelfverzekerd te voelen. In dit artikel zullen tips gegeven worden om je zelfverzekerder te voelen. Ten eerste zullen er tips gegeven worden over hoe je je zelfverzekerder kan voelen op het gebied van de liefde, ten tweede zullen er tips worden gegeven waardoor je je minder onzeker zal voelen over je uiterlijk en ten slotte zullen er tips gegeven worden voor mensen die onzeker zijn in de slaapkamer.  

Onzekerheid op gebied van de liefde
Geloof het of niet, maar bijna niemand is zelfverzekerd in de liefde. Dat is het mooie én enge aan liefde;  er zijn geen garanties. Wanneer je je dit realiseert zal dit wellicht wat onzekerheid van je wegnemen. Liefde is voor iedereen spannend. Daarnaast is het belangrijk om er voor te zorgen dat je nooit met iemand in zee gaat die je minderwaardig laat voelen over jezelf en alleen met iemand te zijn wanneer je hier gelukkig van wordt. Er zijn genoeg mensen op de wereld om verliefd op te worden.

Onzekerheid over uiterlijk
Veel mensen voelen zich onzeker over hun uiterlijk. Het antwoord is simpel. Vindt je jezelf te dik? Stop met snacken en ga meer sporten. Vind je je kleren niet leuk? Koop nieuwe. Ten slotte doet een laagje make-up altijd wonderen.

Onzekerheid in de slaapkamer
Het is natuurlijk helemaal niet gek wanneer je onzeker bent in de slaapkamer. Het licht uit doen tot dat je je helemaal op je gemak voelt kan bijvoorbeeld helpen. Het is ook belangrijk om duidelijk aan te geven wat je wel e niet prettig vindt. Het kan natuurlijk ook het geval zijn dat er bij de man wat technische probleempjes voorkomen. Dit kan door zenuwen komen maar er is medicatie die je hierbij kan helpen. Kijk bijvoorbeeld eens op deze website: http://ouderdomskwaal.tumblr.com/

http://ouderdomskwaal.tumblr.com/