Zo wordt de kwaliteit van de PETfles hooggehouden

Als bedrijf zijnde laat u uw producten niet zomaar in elke PETfles verpakken. U wilt vanzelfsprekend wel dat uw producten zijn verpakt in een PETfles van hoge kwaliteit. De verpakking is immers het visitekaartje voor uw producten. Bij een bedrijf genaamd PET Power waarborgen ze de kwaliteit die bekend staat bij dit specifieke bedrijf. Zo wordt de Pet fles die u besteld eerst uitgebreid getest. De afdeling Quality Control staat voor deze taak. Zodoende is de PETfles die u besteld van hoge kwaliteit. Met diverse meetdata, variatieanalyses en kwaliteitsmetingen bent u hiervan verzekerd. Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van dit bedrijf dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Verder zet PET Power zich in om voor haar klanten de meest veilige verpakkingen te produceren, zo bent u verzekerd van een hoogwaardige PETfles.

Een PETfles voor verschillende soorten markten

Enorm veel verschillende bedrijven maken gebruik van de PETfles. We kunnen u verklappen dat het er meer dan duizend zijn. Dit maakt de PETfles tot misschien wel de populairste verpakking. Zo maken organisaties in sectoren zoals, personal care, food, healthcare en huishoudelijke producten, gebruik van een PETfles. Een zeer hoog aangeschreven bedrijf van dit specifieke product is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan.

Uw Pet fles logistiek verantwoord vervoerd

Steeds meer bedrijven hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Gelukkig maar, want hierdoor werken we samen aan een betere toekomst voor deze planeet. Is duurzaamheid voor u ook belangrijk? Dan wilt u natuurlijk niet dat de verpakkingen van uw product in grote getalen stof ligt te happen. PET Power zorgt ervoor dat de voorraad beperkt blijft op het gebied van de PETfles. Een Pet fles kan immers door diverse soorten factoren vervormen. Daardoor zorgen ze ervoor dat door een strikte logistieke planning uw producten op een juiste manier wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij PET Power uw bestelling altijd traceren, zodoende weet u altijd waar uw bestelling voor bijvoorbeeld uw PETFles zich bevindt. Dit kunt u doen door het unieke palletnummer te traceren.