Blogger
Image default
Internet

Cut the Rope 2 Cheats

Cut the Rope voor de Android bevat dozijn verschillende pakketten met elk vijfentwintig levels die je moet voortgaan om het spel door te kunnen spelen. Om het navolgend pakket los te kunnen spelen moet je sterren zien te verzamelen.

 Daarbij worden er met ieder nieuw pakket ook weer andere elementen geintroduceerd om de game wat afwisseling mee te geven. Zo komen er op een gegeven moment spinnen die het snoepje verorberen als je niet op tijd het touw doorsnijdt of moet je met behulp van het drukken op ballonnen vaart meegeven aan het snoepje.

 Door gebruik te maken van de druk of van de tempo die het touw met het snoep er aan maakt moet je het level door zien te komen. Tijdens het spelen van elke puzzel kun je ook nog drietal sterretjes vergaren om het voor de echte completionisten onder ons nog even iets lastiger te maken.

De game draait om het voeren van zoetigheid aan een groen monstertje genaamd Om Nom. Deze veelvraat heeft schijnbaar altijd hongerigheid en daarom moet jij hem alle level opnieuw snoeperij gaan overbrengen. Helaas is het snoep niet echt bij de hand en moet je het snoep eerst door een raadsel heen zien te krijgen bestaande uit het lossnijden van touwen voor je het snoep kan voeren aan het monstertje.

In ieder level kun je 3 sterren halen door de puzzel zo snel als kan op te lossen en alle sterretjes binnen de puzzel te grijpen. Dit is niet constant even gemakkelijk als dat het klinkt, want enkele sterretjes verdwijnen na een wat seconden en die kun je dan niet meer krijgen.

http://cuttherope2.nl/cut-the-rope-2-cheats-hacks-en-tips/

Gerelateerde artikelen

Automatisering van bedrijven met SaaS

Deal tussen Viaplay en NBCUniversal Global Distribution

CRM software voor MKB