Een speciaal zorgcentrum waar u hulp krijgt bij kinderen met gedragsproblemen

Zoekt u een betrouwbaar en professionele partij die u hulp kan bieden bij kinderen met gedragsproblemen? Dan bent u bij Trivers aan het goede adres. Trivers is een zorgcentrum voor kinderen van 6 tot 18 jaar. In het centrum behandelen zij niet alleen gedragsproblemen, maar ook sociale-, emotionele- en leerproblemen. Voor ieder ‘probleem’ hebben de therapeuten een oplossing op maat. Dit zal soms wel tijd kosten en resultaten worden op langere termijn behaald. Bij gedragsproblemen kunt u bijvoorbeeld denken aan concentratie- en aandachtstoornissen, stoornissen in het autistisch spectrum, ODD en CD.  Ieder gedragsprobleem heeft weer verschillende vormen waardoor het belangrijk is om eerst uitvoerig onderzoek te plegen. Schakelt u Trivers in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen. Zowel in Breda, Roosendaal als Zevenbergen bent u van harte welkom.

Schakel een professioneel bedrijf in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

U bent leraar of lerares en zoekt hulp voor een van de kinderen uit uw klas waarvan u denkt dat deze gedragsproblemen heeft. In deze situatie kunt u uitstekend terecht bij Trivers. Zij zijn gevestigd in Roosendaal, Breda en Zevenbergen Deze praktijk is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Hier vinden de therapeuten het belangrijk dat ieder kind een persoonlijke aanpak krijgt zodat de beste resultaten worden behaald. Op een flexibele en kleinschalige manier wordt er begonnen aan de therapiesessies. De deskundige therapeuten hebben een beroepsgeheim, alles wat er tijdens het onderzoek of begeleidingstraject plaatsvindt, is zeer vertrouwelijk.

Een persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Wanneer u hulp nodig heeft bij een van uw kinderen met gedragsproblemen wilt u toch ook dat dit op een persoonlijke manier wordt geboden. Bij het kleinschalige zorgcentrum Trivers is dat het geval. Het zorgcentrum heeft als visie dat ieder kind anders is en anders zal reageren op de gegeven therapieën. Daarom heeft ieder kind een plan op maat nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Om de juiste hulp te kunnen bieden bij kinderen met gedragsproblemen wordt er daarom eerst een persoonlijke screening uitgevoerd zodat de problemen en de situatie in kaart kunnen worden gebracht. De uitslag zal met de ouders besproken worden waarna de mogelijke behandelmethodes besproken worden met de passende hulpmiddelen. De persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen zal uw kind niet als vervelend ervaren omdat het spelenderwijs wordt uitgevoerd.

Dit vind je misschien ook leuk...