Blogger
Image default
Meubels

Beste manieren om een gouden bloempot in uw huis te gebruiken

Beste manieren om een gouden bloempot in uw huis te gebruiken

 

Als je een fan bent van neutrale interieurs, kan het idee om een gouden bloempot aan je huis toe te voegen om op te vallen, een beetje tegenstrijdig lijken. Echter, gezien de huidige populariteit van deze metallic tint, is het gemakkelijk te zien waarom het toevoegen van een vleugje goud aan uw huis een effectieve manier zou kunnen zijn om wat flair terug te brengen in uw ruimte. Als u denkt over het opnemen van de kleur goud in een aanstaande renovatie projecten, waarom niet proberen te introduceren door middel van iets simpels als een bloempot? Van vloer tot plafond plantenbakken tot kleinere potten perfect voor bureau planten en meer, zijn er tal van manieren waarop een gouden bloempot kan worden gebruikt in bijna elke kamer van uw huis.

 

A Step-By-Step Guide: Het schilderen van uw gouden bloempot

Voordat u een gouden bloempot in huis haalt, kunt u overwegen hem te verven. Als uw budget het niet toelaat een nieuwe gouden bloempot te kopen, is het verven van een bestaande pot een eenvoudige manier om de look te krijgen tegen een voordelige prijs. Als u besluit om te schilderen, houd er dan rekening mee dat goudkleurige verf na verloop van tijd kan afbladderen, waardoor de originele kleur zichtbaar blijft. Als alternatief kunt u een pot beitsen met een goudkleurige beits, die een meer permanente afwerking geeft en een geweldige optie is voor een pot die u van plan bent binnenshuis te halen.

 

Maak er een sleutelstuk van in uw decoratie.

Geen zin om zelf te schilderen? Dan kunt u altijd langs gaan bij de leukste tuinmeubelshop van Den Bosch. Als u een gouden pot wilt laten opvallen, kunt u hem als centraal punt in uw kamer zetten. Bedenk bij het kiezen van een plaats voor uw pot dat een gouden pot tegen een donkere muur of achtergrond nog helderder zal lijken. U kunt dit effect bereiken door de pot op een ezel of een ander decoratief meubelstuk te zetten, zodat hij hoger en meer opvalt. Als u een gedurfd statement wilt maken, kunt u uw gouden pot als tafelstuk gebruiken. Als je wat extra hoogte wilt creëren, plaats je hem bovenop een decoratieve doos of boekenplank. Je kunt de pot ook gebruiken als decoratieve muurplanter.

 

Pronk ermee in de keuken.

Als u een decoratief tintje aan uw keuken wilt geven, kunt u een gouden pot op uw aanrecht zetten. U kunt de pot gebruiken als decoratiestuk, om fruit of kleine plantjes in te zetten, of u kunt hem op uw aanrecht zetten om lepels, messen of ander kookgerei in te bewaren. Als u uw aanrecht functioneler wilt maken, kunt u een pot op uw aanrecht zetten om kleine dingen in te bewaren, zoals lepeltjes, theezakjes en meer. Je kunt ook een grotere plantenbak gebruiken als eetbaar pronkstuk op je keukentafel.

 

Voeg wat drama toe in de woonkamer.

Als je wat meer drama in je woonkamer wilt, zet dan een grote plantenbak op de grond naast een bank of stoel. Je kunt de plantenbak gebruiken om wat groen en helderheid aan je woonkamer toe te voegen, of je kunt hem gebruiken als decoratieve bak om kleine stenen of kiezels in te leggen voor een meer rustieke uitstraling. Als u een decoratief tintje aan uw ruimte wilt geven, kunt u een kleinere gouden pot naast een stoel of bank zetten. U kunt de pot gebruiken om een decoratief stuk in te zetten, zoals een kleine kom of vaas, of u kunt hem gebruiken om theezakjes in te bewaren.

 

Groot in de slaapkamer

Als je op zoek bent naar een manier om wat groen toe te voegen aan je slaapkamer, kun je proberen een kleine plantenbak naast je bed te zetten. Je kunt de plantenbak gebruiken als decoratie, om kleine stenen of kiezels in te leggen die je inrichting aanvullen, of je kunt hem gebruiken om wat groen aan je slaapkamer toe te voegen. Je kunt ook een grotere plantenbak naast je bed gebruiken om een decoratief element te creëren dat ook dienst doet als nachtkastje. Als je voor een decoratieve plantenbak kiest, kun je een lamp bovenop de pot plaatsen om wat verlichting aan je ruimte toe te voegen. Je kunt de plantenbak ook gebruiken om je nachtkastje in te richten, zoals een fles water, een boek, enzovoort.

http://www.toptuincentrum.nl