Blogger
Image default
Meubels

Wat is trending in home design voor 2022?

Wat is trending in home design voor 2022? 

Het moderne huis van vandaag zit boordevol technologie, en die is voortdurend in ontwikkeling. De manier waarop we ons leven in huis leiden, verandert voortdurend om gelijke tred te houden met nieuwe trends en moderne behoeften. Van slimme thermostaten tot aangesloten sloten op uw voordeur, huiseigenaren integreren technologie op nieuwe plaatsen dan ooit tevoren. Of u nu een renovatie of nieuwbouw plant, het loont de moeite om in de gaten te houden wat trending is in design en bouw.

 

Voice-activated rooms.

Spraakgestuurde apparaten worden steeds gebruikelijker in huis, en deze trend zal de komende jaren waarschijnlijk alleen maar toenemen. Van verlichting en thermostaten tot apparaten en deursloten, fabrikanten bieden steeds meer apparaten aan die met een stemcommando kunnen worden bediend. Dit kan een groot gemak zijn voor huiseigenaren en kan ook helpen als u mobiliteitsproblemen heeft. Als u overweegt een renovatie, is dit iets wat je zou willen denken over het opnemen van in uw plannen.

 

Industriële kasten

Naarmate de trend naar open-concept leefruimtes zich voortzet, zullen keukens naar verwachting een grotere rol spelen in het interieurontwerp. Als gevolg daarvan, het uiterlijk van uw keuken kasten is waarschijnlijk een veel grotere deal te worden. Een trend die waarschijnlijk zal winnen in populariteit is het gebruik van industriële kasten. Deze kasten zijn meestal gemaakt van staal, hout of een hout-staal mix. Deze materialen zijn stevig en duurzaam en zijn populair in commerciële keukens en andere intensief gebruikte ruimtes. Vind jouw ideale industriële kast bij de industriële kasten outlet. Industriële kabinetten zullen naar verwachting steeds vaker voorkomen in woonkeukens. Hoewel industriële kasten misschien niet geschikt zijn in elke omgeving, zijn ze zeker aan het groeien in populariteit en zijn de moeite waard om in de gaten te houden.

 

Grotere, heldere ramen.

Omdat mensen de binnenkant van hun huis willen veranderen in een heldere, meer open en moderne ruimte, kiezen huiseigenaren steeds vaker voor grotere ramen. De trend naar grotere ramen kan ook een slimme manier zijn om natuurlijk licht in een kamer te brengen. Grote ramen kunnen een kamer groter doen lijken, en ze laten ook veel natuurlijk licht binnen, waardoor ze ideaal zijn voor open concept of moderne ruimtes, die vaak gebruik maken van minimale, lichtgekleurde meubels. Als u het doen van een renovatie en zijn op zoek naar de grootte van uw ramen te vergroten, in gedachten houden dat je zult moeten factor in de kosten van het vervangen van uw ramen. Ramen zijn een belangrijke structurele functie in elk huis, dus het is belangrijk dat uw aannemer gekwalificeerde installateurs gebruikt bij het vervangen van hen.

 

Binnen potterie

De woontrend naar natuurlijk textiel en stoffen zal naar verwachting aanhouden, maar stoffen zijn niet het enige dat huiseigenaren in hun woonkamer brengen. Meer en meer mensen brengen ook natuurlijke elementen in hun woonkamer, iets wat waarschijnlijk zal toenemen naarmate mensen meer naar een milieuvriendelijke stijl in hun woonruimtes gaan. Een item dat naar verwachting aan populariteit zal winnen is indoor aardewerk. Bloempotten voor binnen zijn een decoratief item dat zowel functioneel als mooi is en op veel verschillende manieren kan worden gebruikt, waardoor het een zeer veelzijdig decorstuk is. Als u een woonkamer met een open concept heeft, kunt u overwegen om aardewerk in uw ontwerp op te nemen. Met een verscheidenheid van verschillende stijlen, vormen en kleuren om uit te kiezen, indoor aardewerk is een geweldige manier om de natuur te brengen in uw huis.

 

http://www.tuincentrumoutlet.com