Onderhoud aan al uw sportvelden: van tennisbanen tot aan hockeyvelden

Bij een echte specialist kunt u terecht voor het onderhoud aan tennisbanen, maar ook van een tal van andere sportvelden. Zij bieden u dan ook een verrassend uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Men kan namelijk ook zorgen voor het onderhoud van uw atletiekbaan of hockeyveld. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

De belijning, onderhoud en aanleggen van tennisbanen overlaten aan specialist

Goed onderhoud is voor tennisbanen onmisbaar. Datzelfde geldt voor een goede belijning van de tennisbanen. Zonder deze belijning kan er namelijk niet op een eerlijke, juiste en bovenal veilige manier worden gespeeld. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Bent u verantwoordelijk voor het aanleggen van hardcourt banen bij de lokale tennisvereniging? Of lijkt het u wel wat om een tennisbaan in uw achtertuin te laten aanleggen? Wat uw situatie ook is, u zou zeker eens naar de mogelijkheden van een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van tennisbanen moeten kijken. Ton de Rooij Tennis is dan dé partner op het gebied van het aanleggen van uw tennisbaan. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Dit vind je misschien ook leuk...