Wist u dat u ook voor meerdere dagen een toeringbus kunt huren?

Voor groepen van meer dan 15 personen is het ideaal om een touringbus te huren. Wist u dat u deze bus ook voor meerdere dagen kunt huren? Zo is het huren van een touringbus ideaal als u een paar dagen naar een stad als Parijs gaat, maar ook voor een 14-daagse reis naar Kroatië of een 7-daagse reis naar Polen kunt u de bus huren. Bij SLB Bushuur kunt u een touringbus huren én wordt de reis helemaal voor u samengesteld. De groep stapt in een volledig georganiseerde reis waarbij excursies, maaltijden en hotels zijn geregeld. Uw wensen staan centraal wanneer u Europa per bus wilt ontdekken. Naast meerdaagse reizen, kunt u ook een touringbus huren voor een dagtocht naar een evenement of om leerlingen te vervoeren op een schoolreisje. Iedere groepsreis, lang of kort, wordt een succes.

Touringbus huren voor ieder schoolreisje in binnen- en buitenland

Waarvoor wilt u een luxe touringbus huren bij SLB Bushuur? Bij dit bedrijf kunt u bussen huren voor verschillende situaties. Zo is het huren van een touringbus ideaal als u een schoolreisje aan het organiseren bent. Gaat de vierde klas op werkweek in de Ardennen, brengt de brugklas een meerdaags bezoek aan Londen en gaat de tweede klas een dag naar het Rijksmuseum? Het organiseren van een terugkerend schoolreisje is doorgaans een hele klus. U wilt immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Laat u het vervoer over aan SLB Bushuur? Dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over het huren van een touringbus. Door het gebruik van moderne touringcars en diverse veiligheidsvoorschriften zorgt men er te allen tijde voor dat uw leerlingen veilig op een bestemming aankomen en uiteraard terugkeren.

Touringbus huren: kies voor ervaren touringcarbedrijf

Het is belangrijk om te kiezen voor een goed bedrijf als u een touringbus gaat huren. U wilt immers dat de bus veilig, comfortabel en goed verzekerd is. Wij kunnen u het bedrijf SLB Bushuur aanraden. Bekijk zeker eens de mogelijkheden die dit bedrijf aanbiedt. Hier heeft men al ervaring in het verhuren van touringcars sinds 1923. Als u een touringbus gaat huren, staan veiligheid en comfort hoog in het vaandel. Daar is uiteraard aan gedacht. Of u nu voor een dagtocht, een meerdaagse reis of een transfer een bus huurt, u bent altijd verzekerd van een moderne touringcar die wordt gereden door ervaren chauffeurs. Zo wordt welk uitje dan ook tot in de puntjes georganiseerd. En natuurlijk tegen een scherp tarief. Dat is wat u mag verwachten van een échte specialist.

Dit vind je misschien ook leuk...