Blogger
Image default
Adverteren

Geen telefoontje meer mislopen

Vergaderingen, besprekingen, sollicitatiegesprekken en sale gesprekken. Heel de dag gaat het maar door. U bent een drukke ondernemer die heel de dag door druk bezig is. U bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die er in uw bedrijf gaande zijn. U bent degene die contact heeft met klanten en die contact heeft met verschillende leveranciers. Het is een drukke baan, maar wel een enorm leuke baan. Vaak heeft u op een dag ook enorm veel telefoontjes van verschillende mensen. Deze telefoontjes zijn natuurlijk enorm belangrijk, maar soms ook enorm storend. Wanneer u bijvoorbeeld in een vergadering zit is het enorm storend en onbeleefd als de telefoon gaat. Toch wilt u wel heel de dag voor uw klanten klaar staan. Een gemist telefoontje kan zo maar een gemiste deal betekenen en dat wilt u natuurlijk niet hebben.

Ik zou u willen adviseren om deze taak uit handen te geven. U kunt namelijk zeer gemakkelijk een telefoniste inhuren. Iemand die heel de dag door de antwoordservice voor u kan regelen. Nu zult u misschien meteen zeggen, dat kost teveel geld en moeite. Deze persoon moet dan aangenomen worden en betaald worden.. Dat hoeft het zeker niet! U kunt namelijk een externe telefoniste inhuren. Deze persoon werkt voor een telefoonservice bedrijf, maar wordt door u persoonlijk ingehuurd. Zij zal heel de dag voor u klaar staan. Zo hebben uw klanten een vertrouwde en professionele stem aan de lijn. Deze telefoniste wordt per gesprek betaald, u heeft dus geen maandelijkse vaste kosten. Een bedrijf die deze telefoonservice aanbiedt is antwoordservice telefoonservice. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op hun site. Hier kunt u alle prijzen zien en alle voordelen die deze telefoniste u kan bieden.

Vanaf nu kunt u weer echt ondernemen! U mist geen enkel gesprek en uw klanten worden heel de dag door vriendelijk te woord gestaan.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl