Blogger
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte tape voor op pakketten

Je hebt verschillende soorten tape, voor elke situatie iets anders. Zo gebruik je ander soort tape voor het dichtmaken van je pakketjes dan voor het afplakken tijdens het schilderen. Tevens kan je tape zowel privé als zakelijk gebruiken. Als je tape zakelijk gebruikt, wist je dat er ook zoiets bestaat als bedrukte tape? Ik hoor je denken “Ja wat is dat?”. Bedrukte tape is simpelweg tape waar iets op staat, scheelt jouw werk om het erop te schrijven, maar kan ook voor andere doeleinden erg handig zijn. 

Waarom bedrukte tape

Tape is iets dat al jaren wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, maar bedrukte tape is echt iets van de laatste tijd. De bedrukte tape wordt echt door vakmensen gemaakt, hierdoor is het niet alleen een sterke tape die goed afsluit, maar ook een waar jij op herkenbaar bent als merk. Je straalt hierdoor betrouwbaarheid, maar ook professionaliteit uit. Om bedrukte tape te bestellen zijn er een paar stappen die moeten worden gevolgd:

 

 1. Materiaalkeuze

 2. Kiezen van wat er op de bedrukking moet komen

 3. De kleurkeuze op basis van kwaliteit

 4. De machine aan het werk

 5. Verpakken en verzenden

Papiertape met bedrukking

Papiertape met bedrukking is verkrijgbaar in zowel witte als bruine tape. De papiertape is beter voor het milieu en ziet er ook natuurlijker uit dan de andere soorten tape. Tevens is het voor kleine niet zware pakketjes handig, omdat je de tape zo met je handen kan los scheuren. Net zoals de andere soorten tape kan ook de papiertape bedrukt worden met een boodschap of jouw logo. Op deze manier is het gelijk duidelijk waar het pakketje vandaan komt en straal je ook uit dat jouw bedrijf milieubewust bezig is. 

Bestellen van tape

Alle soorten tape zijn te bestellen, dit kan je zelf direct online doen of een offerte voor aanvragen. Je komt dan in het bestelsysteem terecht, hier kun je de bedrukte tape helemaal naar wens maken aan de hand van een paar vragen:

 

 • Gewenste soort tape 

 • Tape kwaliteit

 • Tape kleur

 • Tape breedte in centimeters

 • Bedrukkingskleur

 • Logo en tekst

 

Aan het einde na al je keuzes kan je kiezen voor de aantallen en of je het gelijk wil bestellen of een offerte eerst wil ontvangen.