Blogger
Image default
Entertainment

Waar moet je op letten bij een Xbox Series controller?

Waar moet je op letten bij een Xbox Series controller?

Een Xbox Series controller kopen is niet zo makkelijk als dat de meeste denken. Je moet namelijk niet zomaar de namaak controllers kopen, want deze zijn weliswaar goedkoper, maar vaak niet beter. Er zijn enkele merken die iets goedkoper zijn en die wel betrouwbaar zijn, maar het prijsverschil is dan al snel kleiner. Je hebt het dan vaak over 5 tot 15 euro per controller. We vallen maar met de deur in huis dat nog goedkoper een controller kopen niet aan te raden is. 

Wij hebben bij console4fun inmiddels een lijst samengesteld met de beste 3 controllers. Deze zijn juist duurder als de originele, maar je haalt er wel betere prestaties mee. Zo zitten er aan de achterkant programmeerbare knoppen die je kunt gebruiken tijdens het gamen. Iedereen heeft wel 1 of 2 vingers minimaal over aan de achterkant die ze zouden kunnen gebruiken. Het is dus niet gek dat de prestaties hierdoor aanzienlijk verbeteren. Klik daarom op de link bovenaan in ons artikel zodat je ziet welke controllers de allerbeste zijn!

De populairste Xbox Series game van 26 Oktober

De F1 22 game in combinatie met het T248 racestuur van Thrustmaster is momenteel het populairste artikel wat compleet geleverd wordt. Dit is niet gek, want vorige week heeft Max zijn tweede wereldkampioenschap binnengesleept. In deze nieuwe editie zitten natuurlijk ook weer alle racebanen en coureurs zodat je een beetje bij de tijd blijft. Daarnaast is de Formule 1 nog nooit zo populair als nu geweest in Nederland. Het is niet alleen in game waar je de beste in moet worden op het gebied van racen, maar juist achter de schermen kijken is iets waarom veel mensen deze Xbox Series game kopen. Om alles over deze game te weten te komen kun je wederom klikken op de link bovenaan in ons artikel.