Blogger
Image default
Dienstverlening

Kuiper en Zonen BV zijn experts op hun vakgebied

Sinds ik het bedrijf Kuiper en Zonen BV heb ontdekt, wil ik geen ander bedrijf die mijn installaties onderhoud en goedgekeurd. We hadden al een tijdje problemen met een ander installatiebedrijf die de hele tijd facturen stuurt, zonder dat zij überhaupt iets hebben gedaan. Op een gegeven moment waren dit grote bedragen en waren we het zat. We hebben dat bedrijf ontslagen en we gingen nu verder kijken naar een ander bedrijf.

Een bedrijf vinden zoals Kuiper en Zonen BV

Maar we hadden geen idee waar we een bedrijf, zoals Kuiper en Zonen BV konden vinden. We wilden natuurlijk alles zo snel mogelijk weer geregeld hebben, anders hadden we misschien grote problemen voor onze eigen business. Gelukkig bestaat het internet en zijn er een paar goede bedrijf in de installatie die ons verder konden helpen. Na een tijdje zoeken kwamen we op het bedrijf van Kuiper en Zonen BV terecht. We hadden al eens eerder van ze gehoord van connecties van ons dat ze hun beroep serieus namen maar ook erg goed deden. Nadat we een offerte naar hen hadden gestuurd, kregen we binnen een dag een telefoontje van hen. Daarin konden we alles bespreken met elkaar.

Een geslaagde klus

Na een goed gesprek aan de telefoon, hadden we een fysieke afspraak gemaakt om te kijken of ze iets voor onze installatie kunnen betekenen. Ze waren ruim op tijd aanwezig en ook nog eens erg vriendelijk. We boden ze wat koffie aan en toen gingen ze meteen aan het werk. Na ongeveer een paar uurtjes kwamen ze terug en het goede nieuws dat alles nog oké was. We hoefde toen alleen maar de medewerkers te betalen en niet alles daaromheen. Dat vonden we zeker erg fijn en we komen zeker vaker bij hen terug als ze steeds zulke goede service aanbieden.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten en producten van het bedrijf? Of bent u benieuwd wat ze verder voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van hen via www.kuiperzn.nl voor meer informatie over het bedrijf. U kunt ook direct een stoomketel aanschaffen of een stoomketel huren.