Blogger
Image default
Vervoer en transport

Transportbedrijf

Heb jij binnenkort een groot transport op de planning staan en zoek je nog een transportbedrijf die jou daarbij kan helpen? Dan is Meubelkoeriers degene die je moet hebben! Zij zorgen ervoor dat jouw order op de bestemming aankomt zonder problemen. En het maakt hierbij niet uit of het gaat om een grote of kleine order, een complete vracht of een spoedtransport; alles is mogelijk.

Nationale distributie

Stel je hebt een geweldige bank gezien, maar deze staat in een andere provincie en je hebt niet de mogelijkheid deze zelfs op te halen. Bijvoorbeeld omdat je geen auto hebt, of wel een auto maar geen trekhaak, of omdat je geen rijbewijs hebt. Erg vervelend, maar daar kan gelukkig wel wat aan gedaan worden. Natuurlijk zou je er in dat geval voor kunnen kiezen een familielid of een kennis in te schakelen, maar als die ook niet kunnen houdt het al snel op. Meubelkoeriers kan jou hier gelukkig wel bij helpen en zorgen ervoor dat jouw bankstel snel opgehaald wordt en bij jou thuis wordt afgeleverd zonder problemen.

Dit geldt overigens niet alleen voor een bankstel. Ook wanneer jij een complete inboedel ergens tweedehands hebt gekocht, of een volle garagebox hebt opgekocht kunnen zij je helpen. De werknemers hebben ervaring met verschillende transporten en voeren dit dan ook secuur en professioneel voor je uit. Uiteraard zorgen zij er ook voor dat jouw goederen zonder beschadigingen bij je op locatie aankomen. De spullen die vervoerd moeten worden zijn gratis verzekerd tot een bedrag van 500 euro. Is er een hoger bedrag nodig? Dan moet je rekening houden met een toeslag.

Een afspraak maken

Wanneer je gebruik wilt maken van het transport van Meubelkoeriers kun je via de website een boeking doen. Dit doe je heel eenvoudig door het afhaal- en afleveradres in te vullen en de overige informatie waar om gevraagd wordt. Ook kun je hier direct de transportkosten berekenen zodat jij precies weet wat je kwijt bent en je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wanneer alles is ingevuld en verstuurd wordt je aanvraag binnen een uur bevestigd. Is de datum of het tijdstip dat jij hebt ingevuld niet mogelijk, dan krijg je dit uiteraard ook te horen. Er zal dan gekeken worden naar een andere oplossing.