Blogger
Image default
Auto's en Motoren

Tweedehands BMW 1

Een BMW maakt natuurlijk veel indruk, echter is de BMW 1 serie ook ideaal voor je familie. Deze auto is namelijk niet alleen sportief, maar biedt ook nog eens veel comfort. Dit komt doordat de 1 serie zo gedesigned is dat de auto eruit ziet als een sportauto. Buiten dat is de auto ook nog eens erg snel, dit model heeft namelijk een minimale kracht van 120 pk. De auto is zowel te verkrijgen als automaat en als handgeschakelde tweedehands BMW 1.

 

Specificaties 1 serie

Over het algemeen is iedere BMW 1 serie over de 120 pk, dit is natuurlijk wel afhankelijk van het bouwjaar. Dit type auto kan dus als zeer sportief gezien worden. Dit is iets dat de meeste mensen als zeer groot voordeel zien. Wat men over het algemeen ook als voordeel ziet, is dat de auto als diesel en als benzine te verkrijgen is. Mocht je voor een tweedehands BMW 1 willen kiezen, dan is dit in de meeste gevallen een diesel auto, dit omdat het bij een tweedehands BMW 1 vaak om een oudere auto gaat. Mocht jij voor een redelijk nieuwe variant gaan, dan is de kans groot dat de auto parkeersensoren heeft. Dit is ideaal voor als jij moeite hebt met parkeren. De auto is te verkrijgen als 3 hatchback variant en als 5 hatchback variant. De kans is echter groot dat je bij een 3 hatchback variant uitkomt omdat er hier meer van zijn.

 

Betrouwbaarheid BMW 1

Bij een nieuwe BMW 1 serie ligt de betrouwbaarheid erg hoog. Het merk BMW staat natuurlijk bekend om haar kwaliteit.  Het grote voordeel hiervan is dat het motorblok van BMW ook van zeer hoge kwaliteit is, je hoeft dan ook niet snel bang te zijn dat je met pech langs de weg komt te staan. Mocht jij er al helemaal zeker van willen zijn dat je niet snel met pech langs de weg komt te staan, kies er dan voor om een elektrische auto te kopen.