Blogger
Image default
Woningen

5 Manieren om uw voordeur veiliger te maken

1. Voeg een nachtslot toe.

Een nachtslot is een goedkope, hoogwaardige toevoeging aan uw beveiligingssysteem. De variëteiten omvatten dubbel-cilinder nachtsloten, die aan beide zijden gesleuteld zijn, en enkel-cilinder nachtsloten, die aan één zijde gesleuteld zijn. Welk type u ook kiest, zorg ervoor dat het een veiligheidsklasse 1 heeft en volg de volgende suggestie van de slotenmaker in arnhem hieronder om het veilig en stevig aan het frame te bevestigen.

2. Voeg een inslagdoos toe.

Een inslagdoos maakt uw ingang steviger en schrikt indringers af door bestaande inslagplaten te vervangen door een structuur met een metalen zakje, overmaatse platen en een stevige verbinding in de muurknop achter de deurstijl met 3-inch schroeven. Om deze toevoeging op te vangen, moet u zowel het gat in de deurstijl als de uitsparing voor de afdekplaat vergroten.

3. Voeg een versterkingsplaat toe.

Driezijdige metalen versterkingsplaten voegen een extra veiligheidslaag toe door een deur om het nachtslot heen te plaatsen. Om de juiste maat voor uw deur te kiezen, meet u de dikte, de diameter van het gat in de handset of nachtslot en de afstand tussen de rand en het midden van de handset of nachtslot (bekend als de tegenslag). Een versterkingsplaat zal de rand van de deur normaal gesproken een beetje verlengen, dus het kan nodig zijn om de scharnierpennen aan de andere kant van de deur te verdiepen om te voorkomen dat ze vast komen te zitten en gaan plakken.

4. Sluit het slot opnieuw af.

Als u niet de eerste bent die in uw huidige verblijfplaats woont, is het opnieuw vastzetten van het toegangsslot een andere manier om de veiligheid ervan te verhogen. Re-keying kits die overeenkomen met de meeste slotmerken zijn te vinden in ijzerwarenwinkels en centra voor woningverbetering en werken aan zowel ingangs- als nachtsloten. Ze maken het ook mogelijk om tot zes sloten te herkeuren voor dezelfde sleutel.

5. Installeer een groothoek kijkgat.

Met een groothoekkijker kunt u onverwachte bezoekers op grotere schaal screenen. Dit eenvoudig te installeren veiligheidsaccessoire is ontworpen voor elke deur tot 10 cm dik.

https://www.arnhemse-slotenmaker.nl/