Blogger
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren met Thuisborg

Laatst gingen wij ons huis verkopen en terughuren met behulp van Thuisborg, klik hier voor de website Thuisborg.nl. In de krant lazen wij namelijk dat dat momenteel hartstikke populair is! En dan met name onder de ouderen, omdat zij bijvoorbeeld nog een laatste wens hebben. Maar daar dan het geld niet voor hebben omdat dat voor het grootste deel in hun woning zit. Echter is er daar nu een oplossing voor: huis verkopen en terughuren! Op die manier verkoop je je huis aan een investeerder. En van diegene, de nieuwe woningeigenaar, huur je het vervolgens direct weer van terug. Zo kun je lekker in hetzelfde huis en in dezelfde woonomgeving blijven wonen!

Waar huis verkopen en terughuren?

Maar waar konden wij ons huis verkopen en terughuren? Omdat we daar nog totaal geen kennis van hadden, en dat er in het artikel ook niet tussen stond, zijn we gaan zoeken op het internet. En al gauw kwamen wij Thuisborg tegen. Daar lazen wij dat zij zowel zelf huizen kopen en het vervolgens terughuren aan de voormalig woningeigenaar, als partners die erin investeren. Echter komt hier niet ieder huis voor in aanmerking! Daar zijn namelijk een aantal eisen voor. Want degene die het huis koopt moet er wel potentie in zien. Anders investeren zij in iets waar ze het nooit uit kunnen gaan halen! Daarom hebben wij een afspraak gemaakt met Thuisborg en komen zij over een paar dagen bij ons langs om de woning te gaan bekijken.

Thuisborg

En bij aankomst gaven zij direct aan dat ze het huis in een heel mooie woonomgeving vonden staan. Tevens dat het er van de buitenkant in ieder geval hartstikke goed uit zag, goed onderhouden, en veel uitbreidingsmogelijkheden.

Uiteindelijk is onze woning dan ook goed gekeurd en wachten wij op een investeerder die ons huis wilt opkopen en terughuren aan ons.