Blogger
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Laatst was ik op zoek naar goedkoop lamelparket en ik vond deze bij Bax Houthandel. Bax Houthandel, is zoals de naam al zegt een houthandel dat allerlei verschillende soorten hout verkoopt. Want bijzonder is aan Bax Houthandel, is dat zou hout verkopen, die zij zelf ook maken en produceren in hun eigen fabriek. Ik ging dus opzoek naar lamelparket omdat ik verhuisd ben, en de vloer nogal aan vervanging toe is. Ik ging zoeken via internet en kwam verschillende websites tegen waar ik een lamelparket goedkoop kan aanschaffen.En toen kwam ik naar een aantal websites te hebben gekeken de website van Bax Houthandel tegen. Wil je weten waarom ik mijn vloer aangeschaft heb bij Bax Houthandel? Lees dan deze blog door, ik vertel hierin ook mijn ervaringen met hen!

Lamelparket gekocht

Zoekend naar lamelparket kwam ik dus de website van Bax Houthandel tegen. Daarop vond ik veel handige informatie over de soorten hout die zij verkopen. Ook staat er overal beschreven wat er zo goed aan die houtsoort is. Ik ben gaan zoeken naar lamelparket en vond wel aardig wat parketten die ik mooi vond. Ik besloot langs te gaan in de winkel, want Bax Houthandel heeft naast een prachtige webshop ook vier filialen door heel Nederland heen zitten. Aangezien ik in Amsterdam ben gaan wonen. En er in Amsterdam een filiaal gevestigd is van Bax Houthandel. Ben ik naar die vestiging gegaan. Daar vond ik een prachtige showroom waar veel van de houtsoorten uitgestald waren. Hierdoor kreeg je een goed beeld van het assortiment van Bax Houthandel. En daar lag die dan, het parket dat precies voor mij woonkamer geschikt was. Precies de goede kleur, en niet duur! Precies iets waar ik naar opzoek was!

Zoek jij ook vloeren van hout, of ander materiaal? Kijk eens op de website van Bax Houthandel om het gehele assortiment te bekijken!