Stemkastjes huren bij Intervote

Afgelopen maand was ik op zoek naar stemkastjes huren en kwam uit bij Intervote. Ik wil deze huren omdat ik binnenkort een lezing houdt voor een klas marketing studenten. En ik wil graag de meningen van deze studenten gaan peilen. Door middel van een onderzoek met stemkastjes. Ik geef lezingen over het belang van internet en ik heb gemerkt dat alleen het geven van een lezing nogal, saai kan zijn en dit wil ik opleuken door een soort van meningen onderzoek in te plannen. Wil je mijn ervaringen hiermee weten en wil je weten hoe ik uit gekomen ben bij Intervote? Lees dan deze blog door.

Stemkastjes huren bij InterVote

Voor een lezing die ik gegeven heb ging ik stemkastjes huren. Dit heb ik gedaan bij Intervote. Ik ben gaan Googelen naar websites welke deze stemkastjes verhuren. En kwam allerlei verschillende bedrijven tegen die dit doen. Echter mankeerde ze allemaal wel wat. Bij de ene was de prijs te hoog en er waren er ook een paar welke gewoonweg niet op tijd konden leveren. Ik ben terecht gekomen op de website van Intervote en heb de website helemaal doorgekeken. Dit om te kijken of ik alles begreep. Dit was het geval en aangezien hier de levertijd en prijs mij wel aanstond ben ik stemkastjes huren bij Intervote gaan doen. Ik heb ze door middel van een telefoontje besteld en ik kon ze nog aan het einde van de week op locatie verwachten.

Ervaring met InterVote

Op de dag van de lezing ben ik naar de school gereden waar ik de lezing zou geven. En daar stond al een busje van Intervote te wachten met de stemkastjes. De medewerker legde alles uit. Met betrekking tot de gebruikswijze. En hij gaf aan dat hij het 2,5 uurtjes later weer zou komen ophalen. Ik ben begonnen met mijn lezing en ik merkte dat de leerlingen toe waren aan iets anders. Dus introduceerde ik de stemkastjes en ging samen met de leerlingen een quiz doen. Ze vonden het super en dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Dit vind je misschien ook leuk...