Blogger
Image default
Horeca

Shisha roken steeds populairder in Nederland

Shisha roken steeds populairder in Nederland

Shisha roken wordt steeds populairder in Nederland. Niet alleen shisha lounges worden populairder maar het thuis roken van een waterpijp doen ook steeds meer mensen. Dit is ook te zien aan de opkomst van meer waterpijp winkels. Een shisha kopen is tegenwoordig ook veel makkelijker dan vroeger.

In Nederland zijn er meerdere waterpijp merken verkrijgbaar. Toch is Amy Deluxe één van de bekendste en meest gebruikte waterpijp. Dit shisha merk levert namelijk complete modellen voor een relatief lage prijs. Hierdoor kan je een waterpijp kopen van goede kwaliteit zonder dat je veel extra producten hoeft aan te schaffen wat weer extra geld kost.

Een waterpijp kopen kan soms een lastige keuze zijn. Want, welke waterpijp is nou geschikt? Daarom is het aan te raden om goed te bepalen waarvoor je de shisha wilt gaan gebruiken. Kies je er bijvoorbeeld voor om een shisha mee te nemen op verschillende plekken, dan doe je er verstandig aan om een shisha te kopen die bijvoorbeeld wordt geleverd met een tas of een waterpijp die klein is en makkelijk uit elkaar gaat.

Maar, kies je ervoor om een waterpijp altijd thuis te gaan roken dan is het leuk om een grote waterpijp te kopen met een leuk uiterlijk. Bepaal daarom eerst goed hoe je de shisha gaat gebruiken voordat je hem aanschaft. Het is zonde als je een kleine waterpijp koopt die je alleen thuis gebruikt, soms is het dan veel leuker om een grote waterpijp te hebben.

In de shisha winkel van ShishaQuality zijn er veel verschillende waterpijpen verkrijgbaar van verschillende shisha merken. Al deze merken hebben pluspunten en minpunten. Amy Deluxe levert bijvoorbeeld een complete waterpijppakket maar hierdoor ben je dus gebonden aan bepaalde producten die je bijvoorbeeld niet wilt. Oduman wordt geleverd zonder tabakskop maar daardoor heb je wel de mogelijkheid om een tabakskop te kopen die je ook wilt gaan gebruiken.