Blogger
Image default
Auto

Autobedrijf Dirkshorn

Help, ik ben op zoek naar een autobedrijf Dirkshorn! Ik moet een nieuwe auto hebben maar ik wil niet ver rijden op zoek naar een auto. Ik ben woonachtig vlakbij Dirkshorn en ik heb laatst mijn auto verkocht. Ik ben nu dus op zoek naar een nieuwe auto. Voorheen reed ik een Mini Cooper S uit 2003, lekker snel, maar kon de benzine maandelijks niet betalen. Ik ben nu dus op zoek naar een zuinige auto die ik kan kopen bij autobedrijf Dirkshorn. Denk jij dus dat je me kan helpen met een goed autobedrijf te vinden? Dan verneem ik dat graag van je in een reactie.

 

Googelen op autobedrijf Dirkshorn

Om een garage te vinden en niet te hoeven rijden ben ik achter mijn computer gaan Googelen op autobedrijf Dirkshorn. Ik kwam niet er niet echt uit wat nou precies een goede garage was dus moest ik maar hopen dat ik een goede tegen kwam wat ik aan recensies etc. kon zien dat het een goed bedrijf was. Toen zag ik een AD autobedrijf tegenkomen, namelijk Marco Groen. Ik ben bekend met AD autobedrijven en over het algemeen zijn dat zeer goede garages met vriendelijk en erkend personeel. Ik ben daar dus een kijkje gaan nemen.

 

Kijkje nemen bij Marco Groen

Ik ging dus even een kijkje nemen bij Marco Groen voor een leuke, zuinige auto. De auto moest wel een beetje sportief zijn. Toen ik daar kwam zag ik al een leuke Peugeot 107 staan, zwarte velgen met rood lint, strepen over de auto, andere uitlaat etc. Ik vond het een zeer leuke auto en op papier rijdt de auto 1 op 22! Dat noem ik nou zuinig. Aan service geen gebrek want ik mocht een mooie lange proefrit maken met de auto. Ik heb de auto daarna vrijwel direct aangeschaft. Alles inclusief garantie omdat het nog een redelijk nieuwe auto is. Ik wil autobedrijf Marco Groen hartelijk bedanken voor de mooie leuke auto en ik zal vaker bij hen terecht komen voor een auto en/of onderhoud. Topservice!