Blogger
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau nodig

Klik hier voor incassobureau Incassoadvocaten! Dit is het bureau dat ik heb ingeschakeld. Ik heb namelijk een incassobureau nodig omdat ik last heb van een klant die zijn factuur niet wilt betalen. Ik ben een leverancier van truien en moest naar een detailhandel om daar een bestelling af te leveren. Ik heb de juiste truien afgeleverd, de goede hoeveelheid en ruim voor de laatst mogelijke leveringsdatum.

 

Incassoadvocaten.nl

Maar hoe ben ik dan op het incassobureau incassoadvocaten.nl gekomen? Daarvoor ben ik gaan zoeken op het internet. En na enkele bureau’s bekeken te hebben, maar nog niet overtuigd geraakt van hun kunnen door een in mijn ogen slechte website, kwam ik de Incasso Advocaten tegen. Daar las ik dat zij ook voor kleine bedragen inzetbaar zijn als incassobureau. Zij zetten dan alle zeilen bij om het geld waar ik recht op heb te ontvangen. En de kosten van de Incasso Advocaten worden dan ook nog eens verhaald op de debiteur. Maar voordat het allemaal zover was, hebben ze eerst een brief gestuurd naar mijn debiteur met de melding dat omdat mijn factuur niet wordt betaalt, zij als Incassobureau zijn ingeschakeld. Natuurlijk reageerde mijn klant daar niet vrolijk op, maar ik heb uiteraard ook gewoon recht op mijn geld. Wat hij weigerde te betalen.

Advocatenkantoor

Nadat mijn advocatenkantoor Incasso Advocaten aan de slag was gegaan met de debiteur, werd de factuur al gauw betaald! Wellicht omdat mijn klant er toen achter kwam dat er een incassobureau was ingeschakeld. Maar anders in ieder geval door het goede werk van Incasso Advocaten. Daarom bedank ik hen dan ook hartelijk en kan ik dit advocatenkantoor zeker aanbevelen! Heb jij ook weleens last van een debiteur die de factuur niet wilt betalen? Of heb jij ook hele goede bureau’s in jouw omgeving? Dan hoor ik dat graag in een reactie of stuur mij een berichtje.