Blogger
Image default
Auto

123-theorie is er voor iedereen die snel en in 1 keer wil slagen!

Als je een goede theoriecursus in Den Haag zoekt, dan is de 123-theoriecursus zeker het overwegen waard. 123-theorie onderscheidt zich op een aantal punten van andere cursussen. Allereerst hoef je geen studiemateriaal aan te schaffen. Ten tweede vinden zowel de lessen als het examen op één dag plaats. En ten derde, misschien wel het belangrijkst: wij hebben een bijna 100% slagingspercentage. Dat betekent dat vrijwel iedereen slaagt. Hoe kan dat? Vraag je je misschien af. We hebben prima docenten. Mensen uit de praktijk die precies weten wat wel belangrijk is om te leren en wat niet. Doordat je ’s morgens leert en ’s middags examen doet, is je kennis nog helemaal up-to-date. 

Autotheorie binnen een dag gehaald

Een spoed theoriecursus auto kun je verspreid over het land volgen. 123-theorie geeft onder meer cursussen in Amsterdam, Breda, Goes en Utrecht. Inschrijven gaat bij ons eenvoudig, gewoon online! Je kiest de plaats van voorkeur en dan zie je vanzelf wanneer er cursussen worden gegeven. Is een bepaalde dag vol -ja, we zijn populair!- dan melden we dat natuurlijk. Als je besluit met ons mee te doen, krijg je het volgende: -heldere én leuke lessen in groepsverband; -een smakelijke en voedzame lunch; -het vervoer naar de examenlocatie; -vanzelfsprekend de reservering van jouw examenplek. 
Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Je kunt een appje sturen naar 0629 99 99 62, bellen met 085 060 1230 of mailen aan info @123-theorie.nl.

https://www.123-theorie.nl/