Blogger
Image default
Vakantie

De Kommensaal voor bedrijfsfeesten

Het is elke keer weer een hele onderneming om een http://www.de-kommensaal.nl/zakelijk/ te organiseren. Zeker als je origineel wilt blijven en er geen standaard buffet feest van wil maken, vraagt dat om enige creativiteit. Misschien kunnen we je een handje helpen? In het dorpje Lathum, vlak bij Arnhem en dichtbij de A12, ligt De Kommensaal. Een prachtig, monumentaal pand waar je je meteen blij voelt als je er binnen loopt. Het is er gezellig, modern en van alle gemakken voorzien. De Kommensaal beschikt over een restaurant, een feestzaal met podium en diverse kleinere zalen. Een uitermate geschikte locatie om een feestje te bouwen!

Waarom de Kommensaal?

Traditionele feestlocaties lijken allemaal op elkaar. Standaard inrichting, standaard buffetten en standaard personeel. In al deze opzichten is de Kommensaal een uitschieter. Sfeer, dat is wat je er direct voelt. Gezelligheid en persoonlijke aandacht. En dan nog niet te spreken over de keuken: deze is voortreffelijk. Geen standaard feestlocatie dus, maar ‘the place to be’ als je een bedrijfsfeest wilt organiseren die je niet snel zal vergeten. Alle wensen zijn er bespreekbaar en de ruimtes voldoen ook aan rolstoelgebruikers (ook de toiletruimte) en er is ruime parkeergelegenheid.

Wat kan er allemaal?

Tja, wat kan er niet? Wil je het gehele complex afhuren of een kleine zaal? Wat zijn je wensen wat betreft het verzorgen van de hapjes en de drankjes? Wordt het chillen of dansen? Alles is bespreekbaar met de gastvrije eigenaar van de Kommensaal. Hij kent het klappen van de zweep en denkt graag met je mee. Omdat het organiseren van zo’n feest veel tijd en energie kost, kan de Kommensaal je ontlasten op het gebied van entertainment. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de muziek voor je regelen. En wat betreft de verzorging van hapjes of diners zijn zij echt van de bovenste plank!