Blogger
Image default
Vervoer en transport

Goedkope touringcar huren

Bij Noot Personenvervoer gingen wij een goedkope touringcar huren. En daar zijn wij heel erg over te spreken! Want alles verliep precies zoals het hoorde. En ook zag de touringcar er heel netjes uit, hadden wij een heel leuke chauffeur en verliep het contact voor de desbetreffende dag ook heel erg goed.

Touringcar huren voor schoolreisje

Wij moeten een touringcar huren, of eigenlijk meerderen, voor een schoolreisje. Echter hebben wij daar nog helemaal geen ervaring mee omdat wij een nieuwe organisatie zijn van zulk soort evenementen. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken naar een touringcarbedrijf. En al snel kwamen wij de website noot.nl, van Noot Personenvervoer,  tegen. Het zag er in ieder geval heel erg goed uit! En ook, wat wij erg belangrijk vinden, is dat de chauffeurs worden uitgekozen op basis van de doelgroep. En aangezien dit allemaal jonge kinderen zijn, vinden wij dat uiteraard heel erg belangrijk. En is dat in ieder geval een pluspunt. Daarnaast staat veiligheid uiteraard voorop. Zo ook bij Noot Personenvervoer! Hun touringcars bezitten namelijk de beste mogelijke veiligheid voor de passagiers. Onder andere door middel van kooien. Vervolgens hebben wij een vrijblijvende offerte aangevraagd. Wij werden direct opgebeld en er werden wat vragen gesteld. Onder andere over hoeveel personen het betrof, waar wij zelf gevestigd zitten en waar de reis naartoe moest gaan. Uiteindelijk bleek het in vergelijking met de concurrentie een best goedkope prijs te zijn! En ook kwalitatief goed. Dus hebben wij voor hen gekozen.

Schoolreisje

Het schoolreisje ging dit jaar naar een heel groot attractiepark toe. Gelukkig op een dag wanneer het nog niet zo druk is. En iets eerder in het jaar dan de andere basisscholen. Het vervoer beviel ons die dag heel erg goed. En ook de kinderen waren daar erg tevreden over. Wat ons betreft gaan wij volgend jaar dus weer naar hun toe voor een touringcar huren.