Blogger
Image default
Cadeau

Adventskalenders met logo

Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk dat je helemaal naar jouw wensen kunt bedrukken dan is een adventskalender een perfect relatiegeschenk. Een adventskalender is een kalender met 24 vakjes waar achter elk vakje een chocolaatje zit. 

De adventsperiode is al honderden jaren oud. Vroeger telden de ouders samen met hun kinderen de dagen af tot aan kerst. Hieruit is de adventskalender ontstaan. De advent is de periode van 1 december tot en met 24 december. Elke dag mag je een vakje openen en de het lekker chocolaatje opeten.

De adventskalenders zijn er in vele maten en modellen. Zo zijn er ook adventskalenders in de vorm van een huis, ster, klok of auto. Maar er zijn ook adventskalenders in A5 of A4 formaat. Je kunt de kartonnen verpakking van de adventskalender in zijn geheel aan de buitenzijde in full colour bedrukken met jullie ontwerp. Alles is eigenlijk mogelijk; foto’s, teksten, sfeerbeelden, tekeningen en nog veel meer. Zowel aan de voor als achterzijde. Wij hebben van elk model adventskalender een template waar je je eigen ontwerp in kunt maken. Wij begrijpen ook dat het best moeilijk is om zelf wat te ( laten) ontwerpen. Daarom hebben wij ook een bibliotheek aan standaard ontwerpen. Hieruit kun je dan een keuze maken en wij voegen je tekst en logo toe aan dit ontwerp. Zo wordt het toch een geheel eigen adventskalender.

Wij hebben adventskalenders in diverse prijsklassen. Dit heeft vooral te maken met de chocolade die erin zit. Wij werken met allemaal hoogwaardige chocolatiers en chocolademerken zoals Milka, Lindt, Rittersport en Barry Callebaut. 

Neem gerust een kijkje in onze webshop en bekijk ons assortiment aan adventskalenders. Daarnaast hanteren wij een all-in prijs voor de adventskalenders. Dit betekent dat de prijzen inclusief bedrukken, instelkosten en verzenden zijn. De prijzen zijn exclusief btw. Ook is het mogelijk om een verzenddoos erbij te bestellen. Wil je een sample ontvangen van een adventskalender? Laat het ons weten, wij sturen je deze kosteloos toe. Bel of mail met 0546-433120  of info@businessgifts4you.nl  

 

https://www.businessgifts4you.nl/adventkalender