Blogger
Image default
Eten en drinken

Slagroomspuit kopen bij de groothandel

Een slagroomspuit is natuurlijk nodig wanneer je slagroom wilt gaan spuiten, dit in combinatie met slagroompatronen. Maar ook voor recreatief gebruik heb je deze nodig. Wil je lachgas gaan gebruiken dan kun je dit namelijk niet direct uit het patroon inademen, want dan bevriezen je lippen en dit heeft nare gevolgen.

Lachgaspatronen of een tank?

Ben je van plan lachgaspatronen te gaan gebruiken, dan heb je hier een slagroomspuit voor nodig in combinatie met speciale ballonnen. Maar wanneer je liever een lachgastank gaat gebruiken omdat je veel mensen moet voorzien, heb je geen slagroomspuit nodig. op de website van Slagroompatronen Groothandel zijn tanks in verschillende formaten te verkrijgbaar. Een kleine tank van 2 kilo, of heb je toch liever een grote tank van 10 kilo?

Ook zijn er via de website dempers te bestellen die speciaal voor de tanks zijn, evenals een ultra mini lachgas demper.

Smaak toevoegen en ballonnen bestellen

Wil je graag een smaakje toevoegen aan je lachgas, dan is zelfs dat mogelijk. Er zijn verschillende flesjes verkrijgbaar op de website. Denk hierbij aan banaan, aardbei, blueberry, mango en perzik. Ook zijn er lachgaspatronen te bestellen met een mint smaak.

Uiteraard kun je op de website ook terecht voor verschillende ballonnen. Er zijn normale zwarte ballen te koop per 100, 1000 en 5000 stuks, maar ook XL ballonnen in verschillende kleuren.

Geen borg? Geen probleem!

Wil je nou wel graag genieten van het voordeel dat een lachgastank met zich meebrengt, maar wil je liever geen borg betalen? Dan zou je het beste eens kunnen kijken naar Flavourwhip. Dit is een product dat erg eenvoudig in gebruik is en zorgt voor kleine doseringen. Het grote voordeel hierbij is dat je er geen borg over hoeft te betalen. Wanneer je deze besteld zit er ook een speciale set bij waarmee je de ballonnen vanaf de fles direct kunt bestellen.

https://slagroompatronengroothandel.nu/