Blogger
Image default
Bedrijven

Alles ligt al wel klaar

In principe hoef je niks meer mee te nemen als je naar de snelle zonnebank in Nijkerk gaat. Natuurlijk is het wel handig om elke keer je eigen spullen mee te nemen, maar als het je niet uitmaakt of als je een keer wat vergeten bent dan is er geen reden tot paniek. Je kunt gewoon bij ons aan de balie langskomen, daar liggen allerlei spullen die handig zijn tijdens je bezoek aan de zonnebank. Denk bijvoorbeeld aan een elastiekje voor je haren of een bril om je ogen te beschermen tegen de straling. Ook raden wij je aan om zonder make-up onder de zonnebank te gaan.

Goed om even te checken

Dus als je toch die dag je make-up gedaan hebt, moet je even je gezicht goed reinigen met een doekje. Wij hebben speciale doekjes liggen die je kunt gebruiken, ook voor waterproof mascara. Voordat je onder de zonnebank in Nijkerk gaat liggen moet je even controleren of je geen sieraden meer om hebt. Het zou super zonde zijn dat als je eenmaal een lekker kleurtje hebt, je er achter komt dat het precies te zien is aan welke arm je nou je armbanden had zitten. Je wil natuurlijk dat de kleur van je huid egaal doorloopt. In de kamer waar je zonnebank staat ligt altijd een bakje klaar waar je de sieraden in kunt doen.

Rustig aan doen

Wij snappen als geen ander dat je zo vaak mogelijk naar de zonnebank in Nijkerk wilt als je ziet wat voor prachtig resultaat je ermee kunt bereiken. Toch is het belangrijk om voldoende tijd tussen je afspraken te hebben, zo geef je je huid genoeg de tijd om weer tot rust te komen. Je vraagt natuurlijk heel wat van je huid, dus je moet er ook echt goed voor zorgen. Anders zal het je uiteindelijk alleen maar gaan tegenwerken. Kom dus niet vaker dan drie keer in de week en voel goed aan hoe je huid reageert op je bezoeken aan de zonnebank. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade.