Blogger
Image default
Bedrijven

Vergaderruimte huren in Arnhem

Thuiswerken is helemaal hip. Als zzp’er deed je dat voor de coronacrisis waarschijnlijk toch altijd al en was je eigenlijk een trendsetter. Ook bedrijven die wel werknemers in dienst hebben, werken nu veel vanuit huis. Het is dan prima mogelijk een kleiner kantoor te hebben, of zelfs helemaal geen kantoor meer. Toch kan het af en toe handig zijn om fysiek bij elkaar te komen. Werk je in het oosten van het land, dan zijn de vergaderruimtes van Facility Point Arnhem een uitkomst.

Flexibele vergaderruimte huren

Het hebben van een kantoor kost veel geld. Als je als bedrijf uit je jasje dreigt te groeien, is het dan ook een goed idee om eerst te kijken naar alternatieve oplossingen voordat je verhuist naar een groter pand. Vergaderruimtes staan een groot deel van de dag leeg. Daarom is het handig deze alleen te huren als je ze echt nodig hebt en je eigen ruimte te gebruiken voor werknemers die er wel de hele dag zitten.

Vergaderruimtes huur in je het formaat dat jij nodig hebt en zijn voorzien van alles wat je bij een vergadering nodig hebt. Een overleg houden met zijn tweeën? Dan huur je een kleine kamer. Teamoverleg met de hele afdeling? Dan pak je de grootste ruimte. Heb je de ruimte maar een uurtje nodig, dan betaal je ook maar voor een uur. Meerdere vergaderingen na elkaar? Dan huur je de ruimte wat langer en ga je tussendoor voor een lekker lunch of voor een drankje achteraf naar het restaurant.

Vergaderruimte voor zzp’ers

Als je als zzp’er vanuit huis werkt, is het niet altijd praktisch om klanten op je werkplek te ontvangen. Ook dan is het huren van vergaderruimte in Arnhem een uitkomst. Het gebouw is centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo weten je klanten je gemakkelijk te vinden!

Neem vandaag nog contact op met de receptie van Facility Point Arnhem en bespreek alle mogelijkheden van het huren van een vergaderruimte in Arnhem.