Blogger
Image default
Woningen

Een Pvc Vloer maakt uw woning duurzaam

Als u op zoek bent naar inspiratie als vloerontwerp voor uw huis, bezoek dan  Decorvloer. De vloer is immers de basis van het ontwerp. Een vloer moet goed passen bij je meubels, maar ook bij meubels die je in de toekomst misschien koopt, want een vloer gaat, zeker als je kiest voor mooie PVC vloer of parketvloeren, tientallen jaren mee.

De ene houten vloer  is  de andere natuurlijk niet. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en behandelingen. Op deze manier kunt u uw nieuwe vloer volledig naar uw wens samenstellen. Van welk materiaal wil je dat je nieuwe vloer gemaakt wordt? Als u kiest voor massieve houten vloeren, kunt u kiezen uit verschillende materialen. U kunt kiezen voor een  massief houten vloer, maar u kunt ook kiezen voor PVC vloeren, ofwel  tegel laminaat ook bestaat er hoogglans tegellaminaat.

 

Voor iedere woning is er vast een geschikte vloer

 

Elke verdieping heeft zijn voordelen en natuurlijk zijn eigen prijsklasse. De verschillende vloeren verschillen in kleur, u kunt kiezen voor licht of donker afhankelijk van de lichtinval in uw woning en de kleur van de meubels.Een lichte vloer past perfect bij donkere meubelen, donkere houten vloeren kunnen heel goed gecombineerd worden met lichte meubelen. Waar kan ik een vloer op maat laten maken? het is mogelijk.

De wensen van de klant worden vertaald naar een mooie vloer voor in de woonkamer of een andere ruimte in huis. Online kunt u op de website al inspiratie opdoen, maar in de showroom in Oss kunt u de vloeren in het echt zien en  online een offerte aanvragen, zo heeft u al een prijsindicatie. U kunt ook kiezen voor een individuele behandeling zoals schilderen, schuren of een witte vloer.Uiteraard krijgt u na het slapengaan advies over het juiste  onderhoud van uw vloer.