Blogger
Image default
Woningen

Sloten, gesloten, buitengesloten

Het overkomt iedereen vroeg of laat wel eens: jij staat buiten, je sleutels liggen binnen. In een momentje van onoplettendheid sloeg de deur dicht. Gelukkig kunt u er op vertrouwen dat een van onze slotenmakers Bussum snel bij u op de stoep staat en uw afgesloten deur zo weer geheel schadevrij voor u geopend heeft. Even legitimeren en over tot de orde van de dag.

Afgebroken sleutel in het slot

U vond dat uw sleutel al wat stroef in het slot ging de laatste tijd. Had u er maar iets aan gedaan, want nu is uw sleutel afgebroken in het slot. Met geen mogelijkheid krijgt u het stukje sleutel eruit. Gelukkig kunt u er zeker van zijn dat onze geregistreerde slotenmaker Hilversum het stukje sleutel zonder enige problemen uit uw slot weten te krijgen, zonder uw slot onnodig te beschadigen. Door hun jarenlange ervaring is er geen slot dat ongewenst gesloten blijft.

Sleutels verloren?

Heeft u zelf een idee waar u ze verloren bent? Stel dat u uw sleutels niet verloren bent, maar dat u ze in uw voordeur heeft laten zitten toen u wegging. Zo hebben kwaadwillenden uw sleutels én het bijbehorende adres voorhanden. Als u alleen uw sleutels verloren bent maken we graag nieuwe sleutels voor u en helpen u weer naar binnen. Indien nodig vervangen we uw cilindersloten of complete sloten. Had u een adreslabel aan uw sleutelbos? Dan adviseren we u ook om uw sloten of slotcilinders te vervangen.

Uw adres voor alle sleutels en sloten

Wij leveren de meest gangbare sloten en sleutels, van bijna alle merken. Of u nu kiest voor een SKG 2 sterrenslot, of toch liever voor een SKG3-4 sterrenslot: we kunnen deze leveren in diverse uitvoeringen. Als u toch overweegt om uw sloten te vervangen let er dan op dat u wel een slot koopt met kerntrekbeveiliging. Zo bent u gelijk beter beveiligd tegen inbraak!