Blogger
Image default
Woningen

Verhuizen? Denk aan uw sloten

U gaat binnenkort verhuizen? Ongeacht of u naar een koophuis of een huurhuis gaat, raden we u aan om eens even de tijd te nemen om na te denken over uw veiligheid. Weet u wel zeker dat de vorige bewoner alle sleutels ingeleverd heeft? Kunt u erop vertrouwen dat er geen sleutels achtergebleven zijn bij buren? Om er zeker van te zijn dat niemand ongevraagd uw woning binnen kan komen is het misschien verstandig om uw sloten of slotcilinders te vervangen. Zo is uw privacy gewaarborgd.

Bijplaatsen van sloten

Ook het bijplaatsen van sloten is een goede optie. Er zijn bijzetsloten verkrijgbaar voor alle modellen deuren en ramen. Wilt u een slot met een knop aan de binnenkant? Ook dat kan. Laat u informeren door een van onze medewerkers van Markey Allround Slotenmaker over welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke woonsituatie en gezinssamenstelling.

Kinderveilige sloten

Met het plaatsen van raamsloten beveiligt u uw woning goed, maar er is nog een groot bijkomend voordeel van deze sloten: je moet meerdere gelijktijdige handelingen doen om de sloten te openen, iets waar kleine kinderen erg veel moeite mee hebben! Zo zijn uw ramen gelijk veilig voor kleine kinderhandjes!

Bediening met één sleutel

Als u uw sloten wilt vervangen, waarom zou u dan niet gelijk kiezen voor de mogelijkheid om al uw sloten te bedienen met dezelfde sleutel? Geen gezoek meer naar de juiste sleutel, een minder zware sleutelbos, waarom niet? Voor de kostprijs hoeft u het niet te laten!

Uw veiligheid, onze hoofdzaak

Behalve reparatie en plaatsen van sloten helpen we u graag met het maken van een solide beveiligingsplan voor uw woning. Dit hoeft zeker niet altijd met een kostbare alarminstallatie. Vaak volstaat plaatsing van SKG-*** gecertificeerd hang- en sluitwerk al om een inbreker te ontmoedigen. Veel verzekeringen geven u klinkende korting op uw premie als u uw woning beveiligd volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.