Blogger
Image default
Zakelijk

Minder klachten met de Swopper kruk

Men zegt wel eens dat het zitten het nieuwe roken is. Dit is natuurlijk ook wel zo als je je bedenkt dat wanneer je niet genoeg beweging krijgt, dit slecht is voor je lichaam. Helaas hebben we niet allemaal de mogelijkheid om de hele dag te bewegen. Zeker niet wanneer we aan het werk zijn en daardoor lang achter elkaar moeten zitten om onze werkzaamheden uit te voeren. We hebben daarom goede stoelen nodig waarop we kunnen zitten en waarmee wordt gedacht aan het welzijn van ons lichaam. De ergonomische krukken van Swopper dragen een steentje bij aan onze gezondheid.

De eigenschappen van de Swopper kruk

Een normale kruk is er eentje die standvastig op zijn plaats blijft staan. De kruk is gemaakt van stug materiaal waardoor er ook helemaal geen vering in zit. Dit is helemaal niet bevorderlijk voor ons lichaam. Swopper heeft daar iets op gevonden. De materialen die worden gebruikt in de productie van de krukken van het merk zijn comfortabel en voelen zacht aan. Daarnaast staat deze kruk helemaal niet stug en standvastig op de grond. De Swopper kruk zelf is voorzien van een enorme veer. Hierdoor veert de kruk mee wanneer je een beweging maakt met je lichaam. Dit heeft als voordeel dat je steeds kunt wisselen van houding waardoor je lichaam minder snel in zal zakken en je lichamelijke klachten kunt verhelpen.

Het beste is natuurlijk nog steeds om zo nu en dan te bewegen nadat je een tijdje hebt gezeten. Zeker iedere 20 tot 30 minuten even opstaan om koffie te halen of naar de printer lopen. Verder is een langere pauze van 10 minuten aan te bevelen na 2 uur werken achter een bureau.

Maar als bewegen en korte pauzes nemen lastig is, dan is een Swopper kruk een uitstekende oplossing voor ons lange zit probleem. Krukken zorgen ervoor dat we ons makkelijker en sneller bewegen. Deze innovatieve krukken zijn niet alleen leuk om te zien, maar ze zijn ook zeker duurzaam. Voor de prijs hoef je ze niet te laten staan, want ze zijn relatief goedkoop in de aanschaf.