Blogger
Image default
Entertainment

Wat kun je met pokerchips doen tijdens het pokeren?

Tijdens het pokeren worden er natuurlijk enorm veel handen gespeeld. Maar niet altijd zit iedereen in een hand mee te spelen. Je ziet andere pokerspelers vaak met chips spelen omdat ze moeten wachten op de spelers die zich nog wel in de hand bevinden. Zo zien we pokerspelers vaak trucjes doen met pokerchips of dat ze raar gaan stapelen. Hieronder vind je er meer informatie over.

Wat kun je nu precies allemaal doen met pokerchips? Deze vraag ga ik je nu beantwoorden. Het eerste waar ik het met jullie over ga hebben zijn pokerchiptrucjes. We beginnen met de standaard pokertruc. Je maakt twee rijtjes van pokerchips en zet ze naast elkaar. Je zet een je hand er omheen en schuift ze rustig in elkaar. Dit geeft jezelf een rustig gevoel en je merkt dat andere spelers dit ook doen. Dit is tevens voor verveling en vermaak.

De tweede pokerchiptruc is de vliegende chip. Je pakt drie pokerchips en je tikt de middelste van de drie met je duim de lucht in. Je tikt daarna met je linker pink de linker chip naar het midden en vangt vervolgens de vliegende chip weer op. Dit is niet heel moeilijk om te leren. Het gaat vooral om de snelheid. Hoe vaker je het probeert, hoe sneller je het uiteindelijk kan. Het geeft wel echt een uitstraling af wanneer je dit kunt aan de pokertafel. Verder heeft het natuurlijk weinig met het spelletje te maken, maar je kunt hiermee wel mentaal de sterkste zijn.

De derde, en tevens de laatste pokerchip truc is het opstapelen. We zien tijden toernooien vaak minimaal één of meerdere spelers aan de tafel die de chips weer op een andere manier moeten opstapelen dan de rest. Zo zien we veel verschillende figuren en wordt er enorm veel over nagedacht bijzonder genoeg.

Ook met pokerkaarten?

De trucjes worden allemaal uitgevoerd op een pokertafel. Dit zie je namelijk altijd bij pokertoernooien of bij grote cashgames. De bekendste toernooien zijn toch wel de WSOPE en de WSOP. Daarnaast zijn er ook genoeg cashgames te spelen naast deze toernooien. Kijk maar eens naar de grote toernooien in Las Vegas. Je kijkt je ogen uit.