Blogger
Image default
Aanbiedingen

Welke streaming bedrijven zijn het meest interessant?

Welke streaming bedrijven zijn het meest interessant?

De streaming diensten zijn steeds uitgebreider aan het worden. En je kan zo bij bijna iedere aanbieder wel een abbo afsluiten, maar wat heb je nu echt. Het grootste voordeel van de streaming bedrijven is toch wel dat je heerlijk series en films kunt kijken zonder reclame. Voor de kinderen is er Disney+, maar de volwassenen kiezen toch vaak voor Netflix of videoland. Voor het luisteren van muziek was dit er al jaren namelijk Spotify. Dit is ook nog steeds heel populair aangezien je jouw favoriete muziek kunt luisteren zonder onderbrekingen. Wij verwachten dat het aanbod in de toekomst nog veel groter gaat worden. Want het ene na het andere bedrijf begint met zijn eigen streamingdienst. Deze exclusiviteit heeft wel een prijskaartje, want je wil immers niet te veel verschillende abonnementen afsluiten. Zoals het nu is gaat het nog wel, maar er moet niet veel meer keuze bij komen is onze mening.

Waarom kiezen voor Netflix?

Netflix was een van de eerste aanbieders die streaming via het internet aangeboden. Zij hebben naast de grote films en series ook eigen producties. Hierdoor heb je bijvoorbeeld met een Netflix abonnement toegang tot series die speciaal voor deze streamingdienst zijn ontwikkeld. Deze komen namelijk voorlopig nog niet op TV of zelfs helemaal niet. Ook voor fans van films is dit zeker een aanrader. Ze hebben hier namelijk een grote collectie van actuele films, maar ook klassiekers. Voor gezinnen en families zijn er zelfs aparte abonnementen. Voor een kleine meerprijs heb je met 4 of 5 mensen toegang tot deze collectie. Als je dit bedrag met z’n allen deelt dan stelt dit eigenlijk niets meer voor. Sommige Netflix films worden ook even tijdelijk in de bioscoop getest onder het publiek, maar daarna kan je het alleen exclusief bij Netflix kijken.

Wat zijn de voordelen van Disney +

Disney+ heeft zichzelf het afgelopen jaar ook goed weten te profileren op de markt van streamingdiensten. Het grootste voordeel is dat er vele series en films zijn die je kunt kijken in 4K kwaliteit. Hiervoor moet je wel een laptop of televisie hebben die dat ondersteund. Ook zitten er veel series en films tussen van vroeger. Hiermee haal je dus weer een stukje nostalgie in huis. Bovendien kun je jouw kinderen laten zien waar jij vroeger graag naar keer. Of ze het leuk vinden is een 2de, maar het is dan toch weer iets wat je samen doet. Daarnaast hebben ze ook een steeds breder aanbod met exclusieve series en films die zij zelf ontwikkelen.

Wat gaat de toekomst ons nog geven

De komende jaren zullen er nog echt wel wat bedrijven en zenders bij gaan komen met hun eigen streamingdienst. Of dit allemaal een succes gaat worden, dat weten we nog niet. Maar het aanbod is nu al reuze en eigenlijk willen mensen niet teveel verschillende abonnementen afsluiten. Niet alleen vanwege het geld, maar dan kun je onderhand beter TV kijken. Het is namelijk best onhandig om alles overal op verschillende plekken te volgen. Een  afstandsbediening werkt dan een stuk beter!