Blogger
Image default
Aanbiedingen

How to: feestversiering ophangen. 3 tips

Ben jij van plan om binnenkort je verjaardag te vieren of is er een andere reden tot feest? Naast gebak en enkele lekkere hapjes en drankjes, mag ook de feestversiering uiteraard niet ontbreken. Veel mensen denken dat even in een uurtje te kunnen regelen, totdat blijkt dat het allemaal toch iets meer moeite kost dan gedacht. Daarom willen we jou in deze ‘how to’ graag drie tips geven voor het ophangen van feestversiering. Lees snel verder!

Wacht niet tot het allerlaatste moment

Zoals hierboven ook al is benoemd, doe je er niet goed aan om te wachten tot het allerlaatste moment. Dit geldt overigens niet alleen voor het ophangen van de feestversiering, maar ook voor het aanschaffen van ballonnen, slingers, waaiers en andere feestartikelen. Hoewel het niet vaak voorkomt dat het artikel dat jij wilt bestellen net op dat moment uitverkocht is, bestaat die kans natuurlijk wel. Begin je zoektocht naar de leukste versieringen daarom op tijd, wil je niet achter het net vissen. Daarnaast is de keuze bij bovengenoemde webshop zo reuze dat je er wel even zoet mee bent.

Hulpmiddelen kunnen je het leven makkelijker maken

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?! Wij, mensen, hebben soms de neiging om voor de moeilijke weg te kiezen, terwijl de makkelijke weg pal voor onze neus ligt. Ballonnen bijvoorbeeld kun je prima met de mond opblazen, mits het om een klein aantal gaat. Moet je meer dan tien ballonnen opblazen? Overweeg dan eens om een handige ballonnenpomp aan te schaffen. Door gebruik te maken van een handmatige of elektrische ballonnenpomp, hoef je niet bang te zijn dat je je laatste adem in een ballon uitblaast. Een rood aangelopen hoofd van het ballonnen opblazen behoort tot de verleden tijd.

Gooi na afloop niet alles zomaar in één doos!

Zit je verjaardag of andere feestelijke aangelegenheid erop? Dan is het uiteraard tijd om de feestversiering ook weer op te ruimen. Onze tip is: gooi na afloop niet alles zomaar in één doos! Wanneer je verschillende slingers op één hoop gooit, is de kans namelijk groot dat de boel behoorlijk in de knoop raakt. Zo ben je een volgende keer nóg meer tijd kwijt om alles weer uit de knoop te halen. Besteed liever iets meer tijd aan het opruimen en zorg dat je de versieringen netjes geordend opbergt. Zo kun je frustraties voorkomen!

https://www.slingershop.nl