Blogger
Image default
Auto's en Motoren

Audi A4 – De perfecte zakelijk auto

De Audi, een auto waar men over het algemeen graag mee gezien wil worden. Audi bevindt zich grotendeels op de zakelijke markt. Dat is ook niet gek, want Audi heeft een aantal mooie en strakke modellen die zeer geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Een van hun meest populaire modellen is de Audi A4. Deze compacte, maar daarentegen ook ruime wagen is zeer gewild, maar waarom? Wat maakt deze auto de ultieme ‘’zakelijke’’ auto? De Audi A4 is een van de bestverkopende modellen van Audi. 

Uiterlijk

Met een Audi A4 kun jij je overal erg goed vertonen. Het maakt dan ook niet uit of de auto voor privé of zakelijk gebruik is. In beide gevallen is deze auto zeer geschikt. Deze wagen heeft een erg stijlvol uiterlijk. Vanbuiten is het een strakke auto met mooie lijnen. Een Audi A4 is te verkrijgen in verschillende kleuren onder andere donkerblauw, donkergroen, grijs, rood, ijsblauw en klassiek zwart. Het interieur is van topkwaliteit en ook in verschillende soorten stoffen, materialen en kleuren verkrijgbaar. Bij een Audi A4 zijn veel verschillende opties als geluidssysteem en verlichting mogelijk. Zo kun jij je unieke auto samenstellen die volledig voldoet aan jouw wensen. Er is genoeg ruimte in het Audi A4 model. Dit maakt het voor gezinnen ook gemakkelijk om de auto te pakken voor korte en langere ritten. 

Zakelijk

Wat een Audi A4 zeer geschikt maakt voor zakelijke rijders, is niet alleen de uitstraling en de kwaliteit. Bijna alle A4’s kunnen met het grootste gemak eindeloos veel kilometers rijden en dan alsnog een zeer hoge restwaarde hebben. De stijl en het moderne interieur zorgt ervoor dat jij een bijzonder representatieve auto in bezit hebt. 

Inbouw mogelijkheden

De Audi A4 is verkrijgbaar in verschillende modellen, namelijk: limousine, avant, allroad quattro s4 limousine, s4 avant en rs4 avant.

Standaard voorzieningen die de Audi A4 biedt zijn:

  • Audi smartphone interface
  • Cruise control
  • S tronic-automaat
  • Audi virtual cockpit plus
  • Diefstal alarm
  • LED-verlichting

Het is mogelijk om je Audi A4 te personaliseren en in te richten naar eigen voorkeur. De Audi A4 is te verkrijgen als pro line, launch edition business, launch edition sport, en edition one. De pro line is onder andere voorzien van de volgende opties/specificaties:

  • 16 inch lichtmetalen velgen
  • Audi smartphone interface
  • 3-spaaks stuurwiel 

Kortom, de Audi A4 is de perfecte keuze als je comfortabel wilt reizen, en je een auto wilt waarmee je gezien mag worden.