Blogger
Image default
Bedrijven

Authentieke en landelijke uitstraling

Altijd al een authentieke en landelijke uitstraling aan uw huis willen geven? Kunt u ook altijd zo genieten van authentieke huizen? Die oude boerderijen die u tegenkomt wanneer u op vakantie gaat in Nederland. De uitstraling van deze huizen spreekt u enorm aan. Dan bent u zeker niet de enige, deze oude stijl is weer enorm ‘in’. De mooie gevels, luiken bij de ramen en natuurlijk een rieten kap.

Nu woont u misschien in een huis en wilt u dit huis ook een authentieke en landelijke uitstraling geven. Dit hoeft niet heel moeilijk te zijn. U kunt namelijk luiken laten bevestigen aan uw huis. Dit geeft u huis al een hele andere uitstraling. Een andere toepassing kan zijn, uw dak laten vervangen. Met de technieken van deze tijd kan namelijk uw huidige dakbedekking worden vervangen door een rietendakbedekking. Er zijn specialistische bedrijven die dit voor u kunnen realiseren.

Nu roept een rieten dakbedekking misschien vragen bij u op. Een rieten dakbedekking bestaat namelijk al heel lang, voldoet het wel aan alle voorwaarden?

Er zijn eigenlijk twee mogelijkheden bij een rieten dak. U kunt namelijk kiezen voor een open constructie of een gesloten constructie. De open constructie is de authentieke constructie, waarbij de balken aan de binnenkant zichtbaar zijn. De gesloten constructie is zeer brandbestendig en heeft meer functionele voordelen, zo isoleert het ook beter.

Daarnaast kan de kosten rieten kap een vraag zijn. De kosten van een rieten dakbedekking verschilt natuurlijk enorm. U zult hiervoor een afspraak moeten maken met een rietdekker. Deze kan naar aanleiding van uw huis kijken wat de kosten zullen zijn.

Een rieten dakbedekking is werkelijk prachtig. Het geeft een enorm authentieke uitstraling aan uw huis. Voor meer informatie, neem gerust contact op met een rietdekker of vraag anderen naar hun ervaring met hun eigen rieten dak.

http://www.rietwerk.nl