Blogger
Image default
Bedrijven

Ontdek de kracht van muurcirkels voor jouw woonkamer

Je bent net verhuisd naar jouw droomhuis. Alles is af maar toch mis je nog iets aan je woonkamer. Een muurcirkel kan uitkomst bieden als je jouw woonkamer wat meer gezelligheid wil laten uitstralen. In dit artikel leggen we je uit wat een muurcirkel voor de woonkamer kan betekenen. 

Wat is een muurcirkel?

Een muurcirkel is net als een schilderij een wanddecoratie. Enkel is een klassieke muurcirkel rond van vorm, al kan je tegenwoordig veel verschillende vormen kiezen. Met een muurcirkel is het mogelijk om jouw binnen- of buitenruimte op een laagdrempelige manier extra style te geven. Zeker wanneer je creatief bent aangelegd is het leuk om met muurcirkels te spelen. 

Geniet van eindeloze mogelijkheden

Het mooie van een muurcirkel is dat het vaak mogelijk is om deze volledig naar wens te ontwerpen. Zo kan je kiezen uit verschillende formaten, soorten materiaal, de vorm en is het mogelijk om afbeeldingen, quotes of illustraties in jouw muurcirkel op te nemen. Zo maak je ‘m helemaal eigen. 

Speel met je woonkamer

Heb je een wand die je graag wat extra aankleding wil geven? Dan is een muurcirkel een geschikte optie. Ga je voor een strakke wand met rechte lijnen? Of vind je het leuker om jouw wand speelser te houden en de muurcirkels verspreid op te hangen? Wat je wensen ook zijn; het is allemaal mogelijk, precies zoals jij het wilt.

Combineer met verschillende elementen

Het leuke aan muurcirkels is dat je ze erg goed kan combineren met andere elementen uit je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld de kussens van de bank afstemmen op de muurcirkels. Dit is maar een enkel voorbeeld van de talloze mogelijkheden, afhankelijk van jouw creativiteit kan je het zo breed trekken als jij zelf wilt. 

Een muurcirkel of toch een schilderij?

Wellicht twijfel je over een muurcirkel of schilderij voor op de wand. Er is geen goed of fout. Als je graag een creatieve en speelse wand wil kan je wellicht beter voor een muurcirkel kiezen. Wil je liever een strakke wanddecoratie met een authentieke uitstraling? Dan kan een schilderij wellicht een betere keuze zijn. 

Samenvatting

Zoals je ziet is er met muurcirkels veel mogelijk. Het is een creatieve manier voor het decoreren van de wanden in je woonkamer. Dankzij alle mogelijkheden rondom formaat, materiaal, vorm en invulling is het mogelijk om de muurcirkel volledig naar jouw wens te maken. Het maakt de aankleding van je woonkamer eigen en persoonlijk. Benieuwd naar de mogelijkheden en soorten muurcirkels? Neem dan eens een kijkje op de website van Modulari. Zij bieden een scala aan muurcirkels en maken het zelfs mogelijk jouw eigen muurcirkel te ontwerpen!