Blogger
Image default
Aanbiedingen

Een 3D animatie laten maken werkt verhelderend

Een 3D animatie laten maken werkt verhelderend

Wanneer je een product of proces wilt uitleggen kom je er vaak achter dat er toch ergens ruis op de lijn zit. Mensen komen alsnog met vragen of begrijpen het vaak toch niet helemaal. Ligt het aan jouw uitleg? Wat je vertelt? Hoogstwaarschijnlijk niet. Het probleem ligt vaak bij het medium. Gesproken woord of geschreven woord is vaak niet genoeg om iets écht duidelijk over te brengen. Zeker niet op mensen die weinig tot geen ervaring hebben met jouw product of proces. Hoe meer zintuigen je er bij betrekt, hoe beter de informatie blijft hangen. Maar wat is dan slim om te doen? Videomarketingbureau ZoomWorks uit Deventer heeft het antwoord: Een 3D animatie laten maken.

De voordelen van een 3D animatie laten maken

Wanneer je een 3D animatie laat produceren combineer je video en audio. Door jouw uitleg op audiovisuele wijze aan te bieden wordt de informatie een stuk toegankelijker voor mensen. Ze begrijpen het vaak beter en onthouden deze vaak ook langer. En het mooie is: met een 3D animatie laten maken ben je volledig in controle over jouw video. Ieder element moet namelijk worden gebouwd, niks bestaat al. Hierdoor kun je precies bepalen hoe jij wilt dat het eruit ziet en kun je jouw product letterlijk van iedere kant en camerahoek zien. Je bent namelijk niet beperkt door de werkelijkheid. Hierdoor kun je zelfs het kleinste detail laten zien, indien gewenst.

Wat kost een 3D animatie?

Een 3D animatie laten maken is iets wat je over moet laten aan ervaren specialisten. Het vraagt kennis, ervaring, professionele software, zware computers met genoeg rekenkracht… En dat kost wat. Maar iedere technische 3D animatie is maatwerk en komt met een ander kostenplaatje. Het grote voordeel van 3D is echter dat eventuele wijzigingen achteraf eenvoudig gedaan worden. Wil je de videoproductie ook gaan gebruiken voor andere landen? Geen probleem, de specialisten van ZoomWorks kunnen alles omzetten naar een andere taal. Komen er variaties van jouw product op de markt? Dan is er gemakkelijk een afgeleide te maken van de huidige 3D animatie. Voor relatief lage kosten.

Wil jij een 3D animatie laten maken?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, of hoe zo’n technische 3D animatie eruit ziet? Neem eens een kijkje op de website van 3D animatiestudio ZoomWorks. Deze partij heeft ruime ervaring met het maken van 3D animaties. In hun portfolio vind je allerlei soorten en smaken aan 3D animaties.

 

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/