Blogger
Image default
Gezondheid

Opzoek naar Yoga in Schagen?

Opzoek naar een Yogaschool in Schagen? Dan past Yogaschool Alyna bij jou.

Bij Yogaschool Alyna wordt er veel aandacht geschonken aan jou, als individu. Het maakt niet uit of je lenig bent of niet. Bij Yogaschool Alyna zit je sowieso op je plek. Er wordt een ontspannen yogales gegeven van ongeveer 1,5 uur. Daarna voel je je helemaal ontspannen en zen. 

De les verloopt met aandacht en liefde. Je komt echt tot jezelf en je kunt weer helemaal ontspannen. 

Je hoeft geen yogamat mee te nemen want alles is al aanwezig. Je kunt het beste alvast omgekleed zijn, want er zijn geen kleedkamers. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.

In de yogales wordt er vooral gefocussed op de houdingen, de asana’s. Het gaat hierbij om het voelen van je aanwezigheid en je lichaam. De begeleiding is professioneel en met aandacht. Verwacht geen power yoga, want het is ontspannen Hatha Basic Flow yoga. 

De yogales is een heerlijke les voor als je meer ontspaning wilt.

Naast de yoga wordt er ook ruimte en tijd gestoken in meditatie, het aankomen in jezelf. Bij meditatie gaat het er om dat je weer bewust voelt. Dit is ideaal te combineren met de yoga omdat het een perfecte combinatie is dat je weer helemaal naar ‘binnen’ brengt.

Het fijne is ook dat je altijd vragen kunt stellen na de yogales. Dus je leert zelf ook meer over yoga en over jezelf. Je kunt altijd starten met een proefles yoga. Deze kun je aanvragen op de website van Yogaschool Alyna in Schagen.

Het maakt ook niet uit of je lenig bent of niet, de yogales is geschikt voor iedereen en elke leeftijd. De lessen worden op dit moment gegeven op dinsdag en donderdag, maar voor het actuele lesrooster kun je altijd even kijken op de website. 

Dus klik hier als je graag yoga in Schagen wilt doen!

Ik kan yogaschool alyna aan iedereen aanraden!

https://yogaschoolalyna.nl