Blogger
Image default
Financieel

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, een incassobureau in Veenendaal

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is een incassobureau dat gevestigd is in Veenendaal. Een incassobureau wordt in opdracht van een schuldeiser ingeschakeld. Een incassobureau zorgt ervoor dat openstaande betalingen worden geïncasseerd. Voor u als schuldeiser is dat een prettig idee. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders onderhoudt voor u alle contacten met uw debiteur. Voor u als debiteur is dat eveneens een prettig idee. U wordt namelijk in de gelegenheid gesteld om afspraken te maken. Bijvoorbeeld door het treffen van een betalingsregeling wanneer u niet uw volledige schuld aan uw schuldeiser in één keer kunt betalen. U kunt als schuldeiser met ons in gesprek treden. Zodat wij, samen voor u en uw debiteur, tot een juiste oplossing voor alle partijen kunnen komen. Uiteraard kunnen wij deze werkzaamheden niet gratis verrichten. We brengen voor al onze werkzaamheden kosten in rekening. Deze kosten betaalt u als debiteur bovenop uw bestaande schuld. Ga naar www.groeneveld-gerechtsdeurwaarders.nl voor meer informatie.

Incassobureau Veenendaal versus deurwaarders in Veenendaal

Een wettelijke status heeft ons incassobureau in Veenendaal niet. Als incassobureau kunnen wij dan ook geen beslag leggen op uw loon bijvoorbeeld. Maar onze deurwaarders weer wel. Wanneer u als debiteur niet reageert op de door ons incassobureau gestuurde brieven, ziet ons incassobureau na verloop van tijd zich vanzelfsprekend genoodzaakt onze deurwaarders in te schakelen. Ons incassobureau in Veenendaal zal alles in het werk stellen om te voorkomen dat een deurwaarder naar uw adres gestuurd wordt. Mits er sprake is van een open en eerlijke communicatie, is er gelukkig altijd een oplossing voor handen.

Communiceer met het incassobureau in Veenendaal

Wij raden elke debiteur aan om altijd te reageren op een brief van ons incassobureau in Veenendaal. Laat ons bijvoorbeeld altijd weten wanneer u het niet eens bent met een factuur wanneer dat een reden is dat u nog niet tot betaling bent over gegaan. Door een open en eerlijke communicatie, zowel schriftelijk als mondeling, kan op een volwassen manier in oplossingen gedacht worden. Is er een andere reden waarom u nog niet tot betaling van een openstaande factuur bent overgegaan? Neem dan altijd contact op met ons incassobureau. Door het treffen van een betalingsregeling kunt u er zelf voor zorgen dat zaken niet uit de hand lopen en overgedragen worden aan onze deurwaarders. Met alle negatieve gevolgen van dien.