Blogger
Image default
Bedrijven

Molenschot is uw partner als het gaat om garage-, loods- en hallenbouw

Molenschot is uw partner als het gaat om garage-, loods- en hallenbouw

Molenschot is een flexibel bouwbedrijf dat zowel in Nederland als België veel klanten heeft. Het bouwen van een bedrijfsruimte is maatwerk en daarom wordt volop rekening gehouden met iedere afzonderlijke klant qua wensen, verwachtingen, ideeën en budget. Elk project wordt met 100% toewijding uitgevoerd. Het maakt hierbij niet uit of het om turn-key of ruwbouw, om een gebouw met of zonder kantoor gaat. Om wind- en waterdichtheid te garanderen wordt alleen maar gewerkt met de allerbeste materialen en gereedschappen. De nieuwste bouwtechnieken? De Molenschot-experts weten er alles van!

Molenschot doet veel meer dan daadwerkelijk bouwen of renoveren. Voorafgaand wordt een gedetailleerd ontwerp gemaakt. Hierin worden vragen beantwoord als:

  • Hoe komt de ruimte eruit te zien?
  • Wat zijn de exacte afmetingen?
  • Welke materialen worden gebruikt?
  • Zijn er specifieke onderhoudsvoorschriften?

De prijs en de opleverdatum zijn tevens onderdeel van het bouwontwerp. Tijdens de fase van ontwerpen heeft de klant nauw overleg met de Molenschot architect. Zodra er 100% overeenstemming is, neemt de ingenieur het stokje over en wordt begonnen met de uitvoering van de constructie. Iedere stap – zelfs de allerkleinste – wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Het waarborgen van de kwaliteit van het nieuwe of opgeknapte gebouw heeft prioriteit.

Het Molenschot team is bedreven in hout-, staal- en betonbouw. Betonbouw biedt veel voordelen. We noemen de belangrijkste:

  • beton is een zeer sterk, duurzaam en waterdicht materiaal;
  • gebouwen van beton bieden veel woon- en werkcomfort;
  • beton is eenvoudig en snel in allerlei vormen te gieten waardoor unieke constructies mogelijk zijn.

Tegenwoordig wordt veel gewerkt met prefab. We bedoelen de op maat gemaakte betonelementen die kant en klaar op de bouwlocatie worden afgeleverd. Deze manier van werken, zorgt voor een snelle opleverdatum en een gunstige prijs.

Wilt u meer weten over beton- of andere constructies? Stelt u een offerte op prijs? U kunt op werkdagen bellen met Molenschot: +32 (0) 14 82 94 94. Stuurt u liever een mail? Gebruik dan info@molenschot.com.

https://www.molenschot-industriebouw.nl