Blogger
Image default
Bedrijven

De leukste duurzame relatiegeschenken

De leukste duurzame relatiegeschenken

Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp.Heel begrijpelijk ook! Ook binnen bedrijven zie je dat duurzaamheid een steeds grotere rol speelt. Profiteer daarom van de voordelen van duurzame relatiegeschenken voor jouw bedrijf en ga voor een origineel duurzaam cadeau voor jouw relaties, klanten en/of personeel. Ontdek hier de leukste duurzame relatiegeschenken die te bedrukken zijn met jouw bedrijfslogo, tekst of afbeelding. Zo laat je niet alleen zien dat je bewust bezig bent met het milieu, maar is jouw bedrijf ook direct zichtbaar. Win-win situatie!

Moyu uitwisbare notitieboekjes als relatiegeschenk

Duurzame giveaway ideeën Duurzaamheid is, zoals hierboven al beschreven, een steeds populairder onderwerp. Ook naar duurzame relatiegeschenken is steeds meer vraag. Niet gek ook, want een duurzaam relatiegeschenk is enorm goed voor je imago. De meeste mensen vinden het namelijk ontzettend leuk om een gratis geschenk te ontvangen, vooral als deze ook nog duurzaam is! Hiermee straal je namelijk milieubewustheid uit en laat je zien dat je maatschappelijk betrokken, verantwoordelijk en toekomstgericht bent. Op het gebied van duurzame relatiegeschenken is steeds meer mogelijk. Benieuwd wat en welke duurzame geschenken goed scoren? Met onderstaande duurzame relatiegeschenken maak je jouw bedrijf in één klap op een hele positieve en duurzame manier zichtbaar: – Groeipapier. Als we het hebben over duurzame relatiegeschenken, dan kan groeipapier absoluut niet ontbreken! Er zijn verschillende artikelen van groeipapier verkrijgbaar. Voorbeelden zijn: groeipapier kaarten, notitieboekjes van groeipapier, groeipapier kalenders, visitekaartjes en tassen. De mogelijkheden zijn gigantisch. Groeipapier is te bedrukken, zo past het altijd bij de stijl van jouw bedrijf!

  • Uitwisbare notitieboekjes. We zien ze steeds vaker voorbijkomen: uitwisbare notitieboekjes. Een standaard notitieboekje raakt op een gegeven moment vol. Met een uitwisbaar notitieboekje is dat probleem verleden tijd. Het boekje is namelijk steeds weer opnieuw te gebruiken. Een prachtig duurzaam geschenk!
  • Zaadzakjes met full colour bedrukking. Het inzetten van zaadzakjes als relatiegeschenk is een bijzonder goed idee, want daarmee vang je twee vliegen in één klap. Je draagt namelijk bij aan de verbetering van de biodiversiteit én je zet je bedrijf op een duurzame manier op de kaart. Succes gegarandeerd!
  • Katoenen tassen met logo. Reclame maken met katoenen tassen is altijd een goed idee. Ze zijn duurzaam, herbruikbaar en een ontzettend goed alternatief voor plastic tasjes. Op zoek naar een geschenk om jouw bedrijf duurzaam te promoten? Dan is een katoenen tas bedrukt met jouw logo, tekst of foto zeker een goed idee!
  • Herbruikbare flessen met bedrukking. Herbruikbare flessen bedrukt met jouw logo of tekst zijn enorm populair. Voorbeelden van populaire flessen zijn De Dopper en Retulp fles. Een herbruikbare drinkfles heeft een mooie uitstraling én bespaart onnodig plastic afval. Een super goed en duurzaam geschenk dus!

Waarom kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk?

Het kiezen van een duurzaam relatiegeschenk heeft meerdere voordelen:

  1. Duurzame relatiegeschenken zijn beter voor het milieu;
  2. Met een duurzaam geschenk straal je milieubewustheid uit, en laat je zien dat je maatschappelijk betrokken, verantwoordelijk en toekomstgericht bent;
  3. Je maakt als bedrijf een duidelijk statement, die erg positief is voor je bedrijfsimago. Want ja, duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp;
  4. Je geeft een goed (en vooral groen) voorbeeld aan andere bedrijven en particulieren;
  5. Met een duurzaam relatiegeschenk val je op. Duurzame relatiegeschenken zijn namelijk origineel en onderscheiden zich van andere relatiegeschenken.