Blogger
Image default
Bedrijven

Pen voor mkb’ers

Als je voor een bedrijf werkt is het natuurlijk altijd belangrijk om een goede pen bij de hand te hebben. Bij veel bedrijven kan dit nog wel eens een probleem worden wanneer de pennen constant verdwijnen. Een van de goede oplossingen is dan ook om iedereen een persoonlijke pen te geven. Dan kan je er natuurlijk ook gelijk voor zorgen dat de pen een uitstraling heeft die het bedrijf vertegenwoordigd. Soms weten mensen echter niet wat voor een opties ze allemaal op dit front hebben, dus het kan handig zijn om alles eventjes voor iedereen op een rijtje te zetten. Op die manier ben jij straks ook expert op het gebied van gegraveerde pennen en nog veel meer! Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder.

Een pen graveren, waar doe je dat eigenlijk

Je hebt een heleboel opties, maar de makkelijkste die wij hebben gevonden is door naar pengraveren.nl te gaan. Daar is een groot aanbod aan luxe pennen. Kwa prijs kan je dan al klaar zijn voor een tientje, maar er zijn natuurlijk ook pennen die een stuk hoger liggen in de prijscategorieen. Het bedrijf zal de pennen graveren. Je hebt dan de ruimte voor twee regels tekst, en dat kan je in een heleboel verschillende lettertypen kiezen. Je kan zelfs ervoor kiezen om de doos waarin de pen geleverd wordt te laten graveren. Een goed idee is dan natuurlijk ook om er een naam op te zetten, zo kan er geen misverstand ontstaan van wie hij is.

Een pen voor de echte schrijver

Sommige mensen moeten een stuk meer op de dag schrijven dan andere, en voor die mensen is het dan ook handig om ervoor te zorgen dat je dan een pen hebt waarmee je het lang uit kan houden. Dit gaat dan zowel voor comfort als de totale inkt inhoud. Een van de beste merken daarvoor zijn merk cross pennen. Deze kosten vaak wel ietsjes meer dan de gemiddelde pen, maar de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt maakt het de investering meer dan waard. Deze pennen zijn dan ook ontworpen met een oog voor detail, en komen in een heleboel soorten en maten afhankelijk van de voorkeur voor materiaal en grip type.

Een goede pennenset voor een goede prijs

Het kan natuurlijk ook zijn dat je meerdere pennen van goede kwaliteit nodig hebt. Dan kan is het handig om een middenweg te vinden tussen kwaliteit en kwantiteit, en een lamy pennen set is dan ook vaak de beste keuze. Dit is een duits bedrijf wat een breed assortiment aan verschillende type pennen heeft uitgebracht. Je hebt ook hier keuze uit een heleboel materialen en grip types, maar je zal wel merken dat het kwa stijl allemaal wat minder patserig overkomt dan de andere pennen. Daar is natuurlijk niets mis mee, en is voor sommige wellicht nog wel een pluspunt. Ook deze voor deze pennen kan je ervoor kiezen om iets te laten graveren. Je hebt meer dan genoeg keuzes dus als je op zoek bent naar een goede pen voor het bedrijf.